Zilha Fetić je trenutno jedna od najpopularnijih osoba koje nisu u rijalitiju, ali kao da jesu.

Odkako je njen, još uvek zakoniti suprug Edis Fetić ušao u Zadrugu, Zilha nema mira. Osramotio ju je pred svima, izdao je i prekršio sva obećanja! Zato je rešila da povuče drastične mere i reši se njega jednom za svagda!

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Severina SKINULA PREZIME KOJIĆ! Razvod od Igora je sledeći korak?

STAR saznaje: Zašto Novak mora da ispiše sina iz škole! Jelena traži stručnu pomoć!

Kako STAR saznaje, Zilha Fetić je povukla jake veze u Novom Pazaru i uspela je da se razvede od Eda bez njegovog prisustva. A osim što više nema ženu, on nema ni firme, ni pare! Takoreći, go je ko pištolj! O svemu ovome detaljno nas je obavestila Tarina mama Mira Simov koja je redovno u kontaktu sa Zilhom.

Zilhi je svega preko glave!

– Zilha potiče iz moćne i bogate novopazarske porodice. Kad bi ušla u rijaliti, Eda ne bi ni pogledala, ali ona to sebi neće da radi, neće da se ponižava – započinje Mira i nastavlja:

– Edo je javno rekao da može da ima četiri žene, ali Zilha to ne dozvoljava. Zato se Zilha iselila se iz njegove kuće sa troje dece i zakonski se razvela. Njena porodica je taj proces ubrzala i sredila da se sve reši što pre kako bi ona što pre vratila devojačko prezime, a i da je više niko ne povezuje s tom brukom od Eda! Nije ona to zaslužila, deca još manje, a i žena radi u kabinetu kod gradonačelnika Novog Pazara. Ne treba joj da je spajaju sa rijaliti pričama – otkriva nam Tarina mama koja je na strani prevarene Zilhe:

View this post on Instagram

🥳

A post shared by KARIŠIK ZILHA (@zzilhaaa) on

– Edo je morao da uđe u rijaliti da bi zaradio. Mnogo je on para dao Dragani kako bi joj pomogao da snimi pesme koje želi. Edo nema više ni cvonjka jer mu je Zilha zavrnula sve slavine, a to Dragana ne zna. Sve firme su na Zilhu, kao i računi u banci, njegova je samo kuća i teniski tereni. E sad tu ima jedna začkoljica, Novi Pazar funkcioniše kao u Turskoj, žena može da ode iz kuće, ali deca ne. Ali i za to se Zilha pobrinula uz pomoć svojih moćnih veza! Tako da deca ostaju kod nje, a Edo može da ih viđa kada hoće…

Šta smo još saznali o Zilhi, pročitajte u NOVOM STARU KOJI JE U PRODAJI! 


Star