Ovog utorka vas od 23 časa na TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Ami G Show”.

Medijski transfer koji je uzburkao javnost, jeste prelazak Živorada Žike Nikolića i njegove kultne emisije “Žikina Šarenica” na TV Pink. Poznati voditelj će otkriti kako i zbog čega je odlučio da pređe na ružičastu televiziju.

Ognjen Amidžić će u studiju ugostiti Lava Pajkića, autora kontoverzne emisije “Kontravizija”, zbog koje se podigla ogromna prašina u javnosti. On će iskreno govoriti o emisiji, ali i da li se kaje zbog nekih svojih ranijih izjava.

Mirka Vasiljević će otvoreno govoriti o odnosu sa suprugom, fudbalerom “Crvene zvezde”, Vujadinom Savićem, ali o tome kako je napravila balans između karijere i roditeljstva.

Nakon što je takmičenje sa pesmom “Zemlja čuda” na ovogodišnjoj “Beoviziji ” završila na 10. mestu sa tri poena, Maja Nikolić će u emisiji “Ami G Show” otvoreno govoriti o svim zakulisnim radnjama, ali će predstaviti i nove dokaze o neregularnostima sa renomiranog muzičkog takmičenja.

Goste u studiju, ali i gledaoce kraj malih ekrana zabavljaće petogodišnje čudo od deteta, učesnik najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice”, koji je obeležio tekuću sezonu – jedan i neponovljivi Ljuba Stanković!

Ne propustite najbolju zabavu u emisiji “Ami G Show” u utorak 27. februara od 23 časa samo na TV Pink!

NOVI STAR! Kijina mama otkriva: Slobini roditelji su PREVARILI DRŽAVU! Otkrivamo: Zašto Đura misli da Gastoz NIJE njegov sin! Strašno: Teodorine stvari zakopali u nepoznat GROB!


Starpink