Taman što se Zerina Hećo i njen dečko Bane Čolak pomire, ponovo se žestoko posvađaju.

Dosad su se uvek mirili, ali izgleda da se sinoć sve preokrenulo, te je Zerina okončala vezu s Čolakom.
Njene drugarice, Jovana Jovanov i Anamarija Džambazova, iznele su  svoje viđenje ove veze.

Ovo što on radi je pravo psihičko zlostavljanje, on je psihički spušta. Zerina više nije ono što je bila. Manipuliše sa njom, a ona ne vidi šta se dešava. Počeo je da spominje i njeno dete i bivšeg muža, to su strašne stvari. Pre rijalitija smo pričale i rekla mi je da će ga ostaviti ako nastavi tako da se ponaša. Gušio ju je i ranije, a ona to ne podnosi. Mislim da će ga uskoro ostaviti – rekla je Jovana.

Ona je otkrila i šta Zerinina majka Sanela misli o svemu.

Pokušala je u šiframa da objasni Zerini da se skloni od njega, ali ona nije shvatila šta joj poručuje. Sada jedva čeka poziv da dobije, da bi joj bez dlake na jeziku sve ispričala – dodala je Jovana.

Anamarija je priznala da je i pre upozoravala Zerinu na Banetov loš karakter.
– On je jedan ljigavac i to sam joj i rekla. On je lagao da je imao nešto sa mnom, iako sam ga ja odbila jer mi je bio preljigav. Nisam bila sa njim u dobrim odnosima, ali smo se pomirili zbog Zerine -a onda je dodala:

Nastupali smo zajedno u Sarajevu i Zerina je bila u istom klubu. Nas dve smo se opustile i veselile, ona nije čak ni pričala sa drugim muškarcima, a on je nju stalno napadao i pravio scene. Nas dve odemo u WC, on nas prati. A pre nego što je došla on je pokušao mene da muva, iako su već bili u vezi – priznala je Džambazova.

Bane je idiot koji zna da vređa žene. Kada sam ga ja jednom odbila on se toliko razbesneo da mi je pričao “ružna si, kako je neki fudbaler mogao da bude sa tobom, pogledaj se na sta ličiš”… Nabroji sve što nije dobro na tebi i na šta si slaba, i gleda te u oči dok ti to priča kao da namerno želi da te maltretira i uništi samopouzdanje. On se tako ponaša kada ga neko odbije, a Zerina to stalno radi – kazala je ona.

Anamarija je zatim otkrila još detalja.

Ovo nije prvi put da je Zerina psihički zlostavljana. To se dešavalo i sa ranijim momcima, a jedan ju je baš ubijao u pojam. To je bila baš teška priča, nakon toga je bila slomljena i razbolela se. Ne znam gde ona baš naleti na te klošare bez samopouzdanja koji bi da ga grade na njoj. Ona je tip žene koji kada je muškarac vređa kaže “možda sam ja kriva, daću mu još jednu šansu”. Verovatno je tako i sa Banetom – zaključila je ona.


StarStar