Nakon dugog čekanja, osvanuo je spot za pesmu “Mila”, novi singl Željka Samardžića.

Atraktivnu ekranizaciju pesme koja je, po pevačevim rečima, njegova “ljubav na prvo slušanje”, producirao je Skymusic, obraćajući pažnju na sve do poslednjeg detalja – na pevačeve želje, atmosferu pesme, delikatni ton koji odlikuje album u celosti. Ovo je, ujedno, i prvi u nizu spotova koji će pratiti promociju novog albuma popularnog umetnika.

Numere sa ovog albuma već od danas mogu se preslusati i preuzeti sa oficijelnog sajta Željka Samardžića – zeljkosamardzic.com. Preuzimanje sadržaja sa sajta predstavlja inovaciju na našem tržištu, sve u cilju lakše dostupnosti muzike uz zastitu autorskih prava.

Pevačev tim pripremio nam je još pogodnosti – uz svaki preuzeti album dobija se i ulaznica za neki od koncerata u okviru predstojeće turneje po regionu, Evropi, Americi, Australiji. Pesma “Mila” svakako na najbolji mogući način predstavlja umetničku zrelost koju je pevač ovim albumom dosegao, ali i izuzetnu umetničku rafiniranost albuma u kojoj zaista treba uživati, od prve do poslednje note.

Želimo vam divno letnje veče uz zvuke jednog od naduže iščekivanih albuma godine.


StarATA Images