Žitelji Mirijeva često imaju priliku da na ulicama ovog beogradskog naselja vide pevača Radišu Trajkovića Đanija, a za svog komšiju imaju smo pozitivne komentare. Pričalo se i da je Đani zbog kockarskih dugova morao da prepusti kuću u Mirijevu jednom žestokom momku, zbog čega se preselio u stan.

Pevačeve komšije o tome ne žele da iznos svoje stavove i govore kako ništa ne znaju o ovom Đanijevom poroku. Komšije ističu i da Radišu često čuju kako peva ili svira neke od instrumenata koje poseduje, a da oni često u tim prilikama znaju da se okupe ispred Đanijeve kuće kako bi uživali u njegovom glasu.

– Odličan je Đani komšija, bolji ne postoji. Srdačan je prema svima koji mu se obrate. Pre je živeo u kući, pa smo ga ređe viđali, ali otkad je u zgradi, vidim ga kako staje i iznosi stvari iz kola. Žena ga dočeka i pomogne mu oko svega. Čini mi se da se baš vole. Videla sam ih da se ljube na ulici – rekla je Đanijeva komšinica, a piše Kurir.

– Đani je kralj, a njegova žena velika lafica, to mi je rekla tašta koja stanuje njihovom najbližem komšiluku. A Đanija baš često srećem po kafanima, najčešće pred zoru u jednoj kafani na auto-putu kad svrati posle nastupa. Voli čovek mnogo da pije pivo – izjavio je Đanijev komšija.

U Đanijevom stanu, dok je on bio na letovanju, boravili su majstori koji su krečili ovu pevačevu nekretninu. Komšije su takođe istakle i da kod Trajkovića često dolaze gosti, kao i da Đanijeva deca i te kako poštuju Slađu i njega.

Spektakl za pamćenje! Đani oduvao Arenu!


starstar, printscreen