Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparazzo lov” i ove srede donosi najaktuelnije priče i ekskluzivne snimke poznatih.

U u ovonedeljnoj emisiji, naša ekipa istraživala je gde je nestao Zoran Marjanović nakon što je pušten iz pritvora. S obzirom na to da se Zoran potpuno povukao iz medija, u emisiji “Paparazzo lov” saznaćete čime se sada bavi.

Takođe, tu je i ekskluzivna priča o tome kako izgleda ljubavni život popularnog repera Stefana Đurića Raste. Sa kim se viđa nakon definitvnog rastanka od Ane Nikolić i koga vodi kući saznaćete ekskluzivno u emisiji “Paparazzo lov”.

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su se ponovo zbližili, što dokazuju naši najnoviji snimci.

Kako je bilo na snimanju novogodisnjeg programa kod Dragana Markovića Palme u Jagodini možete videti u opsežnom izveštaju. Uslediće i snimak rasprave dve rijaliti zvezde – Ere Ojdanića i Kije Kockar. Oko čega su se posvađali saznajte u novoj epizodi emisije “Paparazzo lov”.

Da je Haris Džinović postao građevinski investitor i gde je započeo gradnju, otkrivaju upravo ekipe jedne od najgledanijih emisija.

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih snimaka, zato ne propustite novu epizodu emisije “Paparazzo lov” u sredu 12. decembra od 22 časa na TV Pink!

Ana i Rasta su ponovo u velikoj ljubavi, a ovo je njihova prva zajednička fotka posle mnogo vremena


svetprintscreen