Viktor Živojinović je već dva meseca u vezi sa Sandrom Miljaković koja studira srpski jezik i književnost, a za džeparac radi kao šminkerka.

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Rada Manojlović U STRAHU za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

Luni pozlilo posle SVAĐE sa Miljkovićem! Gagi je drži, ona POVRAĆA!

Viktor je zaljubljen do ušiju!

Najmlađi sin Lepe Brene odlepio je za zgodnom plavušom, koja mnoge podseća na Teodoru Džehverović, i svima govori kako će da je oženi!

Međutim, Brena i Boba smatraju da Viktor treba da spusti loptu i sačeka sa tako ozbiljnim odlukama kao što je ženidba.

– Brena i Boba smatraju da je Sandra dobra i vredna, dopada im se to što pored studiranja radi i kao šminkerka. Ali kada im je Viktor nedavno rekao kako razmišlja da se ženi, oni su ga posavetovali da sa takvim odlukama pričeka. Smatraju da su tek na početku veze, da treba još da se upoznaju, pa tek onda da misle o svadbi –  objašnjava
izvor za STAR i dodaje:

– Kapiraju oni da je Viktor zaljubljen i da sve gleda ružičastim naočarima, ali su zato oni tu da mu objasne da brak nije igra. On je još mlad, Sandra takođe, treba da završe fakultete, da pojedu još soli zajedno što se kaže, a za velike korake ima vremena, Bogu hvala mladi su -priča izvor za STAR i dodaje:

– Viktor se sa Sandrom pojavio na krštenju malog Aleksandra, sina Prije i Filipa, i tada je cela familija imala priliku da upozna Sandru. Svi su pozitivno iznenađeni, dopala se na prvu svima, ali takođe su poput Brene i Bobe posavetovali Viktora da ne brza.


StarATA Images