Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Vesna Zmijanac, imala je koncert na tradicionalnoj manifestaciji “Gročanske svečanosti”, koja se ove godine održala po 52. put u organizaciji GO Grocka.

Ekipa emisije “Premijera” ispratila je ovaj događaj i sa pevačicom razgovarala nakon nastupa, a Vesna je otkrila koliko joj znači kontakt sa publikom.

“Posle pola veka pevanja. Mnogo mi znači, kako ne. Mnogo je lepo, kad se okrenete unazad, znate za šta ste živeli, šta ste ostavili iza sebe”, rekla je Vesna.

Vesna je novinarima emisije “Premijera” otkrila i kako gleda na ružna sećanja u svom životu, a zatim se prisetila i preminulih kolega koje je mnogo volela.

“Sve pamtim i lepe i ružne. To je život. Ja se šalim kad kažem da imam amneziju, kamo sreće da nemam ovu centrifugu u glavi. Nažalost, nema nas mnogo iz moje generacije, možemo da se nabrojimo na prste. Otišli su nam velikani… Šaban, Sinan, mnogi drugi… Sreća pa ostavljamo iza sebe dobre pesme, na kojima deca uče”, ispričala je Vesna.

Zmijanac je otkrila i da joj je ćerka Nikolija Jovanović zabranila da priča javno o unuci Rei, a onda je Vesna uporedila sebe i svoju ćerku.

“Zabranjeno mi je da pričam o unuci. Ja ću samo reći da je slatka, da raste, sve ostale stvari pitajte tatu i mamu, a oni su škrti na rečima. Ja mislim da je Nikolija ista ja, ima izraz kao njena majka i to je dobro. Ima energiju moju, harizmu, izraz lica, dominira scenom… Lako je njoj, ona je i rasla na njoj (sceni)”, otkrila je Zmijanac.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

BUKTI NOVI ESTRADNI RAT! Nakon što ju je Zorica Marković ŽESTOKO ISPLJUVALA u Zadruzi, oglasila se Vesna Zmijanac (VIDEO)


starprintscreen