Vesna Zmijanac uveliko sprema koncert u Sava Centru koji će održati 18. marta a za koji je smislila velika iznenađenja za publiku! Međutim, Vesna i ne sluti da se njoj sprema najveće iznenađenje. Kako STAR saznaje, Dino Merlin planira da dođe u Beograd na njen koncert i tako je iznenadi, pošto je ona njemu bila gost tri puta u Areni.

Đekson odlepio za Dušicom! STAR EKSKLUZIVNO OTKRIVA sve detalje njihovog odnosa!

Šaban Šaulić PREDOSETIO svoju smrt! Otkriva kum Slobodan

Neviđeni SKANDAL! Miljana Kulić u minutima PRE DISKVALIFIKACIJE! Necenzurisani video otkrio sve!

– Vesna je samo najavila da će na koncertu otpevati duet sa Slavkom Banjcem, što znači da će on sigurno biti njen gost. Merlina nije zvala jer zna da on mnogo radi i da je stalno na putu. Međutim, kada je Dino čuo da Vesna drži koncert u martu odmah je rekao svom menadžeru da mu tog dana ništa ne zakazuje jer želi da ode kod Vesne i pruži joj podršku kao što je ona njemu u Areni – kaže naš izvor i dodaje:

– Merlin nikada neće zaboraviti kako mu je Vesna dala šansu pre 32 godine kada je bio na početku karijeru i što mu je duet sa njom otvorio vrata slave. Na tome će joj zauvek biti zahvalan i zato sada želi da joj se revanšira na neki način i da je iznenadi.

Inače, folk zvezda ovih dana sprema specijalne kostime za koncert i pažljivo bira repertoar jer želi da otpeva sve hitove koje njena publika voli. A pošto prodaja karata ide odlično i skoro je sve rasporodala, verovatno će zakazati još jedan koncert. Njena ćerka Nikolija će takođe biti tamo i priznala je da ima veliku tremu jer će posle dugo vremena gledati mamu na velikom koncertu iz prvog reda. A da li će je Vesna Zmijanac pozvati Niki na binu da otpeva neki svoj hit – to još uvek drže u tajnosti.


StarStar