Pošto je krajem prošle godine operisala tumor bešike, Nada Obrić ne sme mnogo ni da peva, a o kućnim poslovima da i ne govorimo. Međutim, pevačica pati što ne može da otvori restoran koji je oduvek priželjkivala! Kako nam kaže, još joj je žalije od kada njena prijateljica Verica Šerifović ima poslastičarnicu u kojoj radi punom parom!

Kupite SCANDAL! Šok paparazzo: OVO JE VERENIK MILICE PAVLOVIĆ! Otkrivamo od čega boluje: BRENI SE KRIVE ŠAKE DOK DRŽI MIKROFON! Dragana KRIJE PROŠLOST SA MARKOM MILJKOVIĆEM! (VIDEO)

Đekson odlepio za Dušicom! STAR EKSKLUZIVNO OTKRIVA sve detalje njihovog odnosa!

Šaban Šaulić PREDOSETIO svoju smrt! Otkriva kum Slobodan

– Oduvek sam želela da se oprobam u ugostiteljstvu, ali eto… Nije mi se dalo! Ostaće mi to pusta želja – kaže Nada za STAR, zadovoljna što je odlično podnela još jednu tešku operaciju i dodaje da je srećna što se bar njenoj koleginici ostvario san.

– E zato je moja drugarica Verica Šerifović otvorila poslastičarnicu i moram priznati da sam oduševljena. Bila sam već nekoliko puta da probam njene slatke đakonije i odlično joj je sve. To su njeni stari recepti, ona pravi sama torte i kolače i što je najvažnije, po ceo dan je u poslastičarnici kako bi osluškivala komentare ljudi. Ništa joj ne pada teško, mesi i muti po ceo dan i uživa u tome od kada je prestala da peva. Marija je tu da degustira, mada od kada je na dijeti, slabo jede Verkine slatkiše. Krivo mi je samo što je poslastičarnicu preselila na drugu lokaciju, pa mi više nije toliko blizu. Ali neka je, proširila se i na Kragujevac i ja joj želim da se širi po celoj Srbiji, zaslužila je – kaže Nada za STAR, koja nije prestala da se bori za svoje zdravlje. Po treći put je pobedila rak i kako kaže, nema nameru da se preda.


StarStar