U nedelju, 24. novembra, Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Rodić, sa kojom čeka dete, zavetovaće se jedno drugom na večnu ljubav. Njih dvoje će se venčati u Hramu Svetog Save, a nakon toga će biti održana proslava u jednom prestoničkom hotelu.

I dok svi pričaju o Veljkovoj i Bogdaninoj svadbi, mnogi prave i poređenja sa venčanjem koje se desilo pre 24 godine, a na kom su sudbonosno “da” izgovorili Željko Ražnatović Arkan i Ceca, tada Veličković. Svadba Cece i Arkana važi za svadbu veka. Izazvala je mnogo pažnje kako domaćih tako i svetskih medija, ali niko nije znao šta je mladoženja morao da uradi kako bi mogao da se venča sa pevačicom.

Naime, pre samog venčanja, mladoženja je za sklapanje braka morao da dobije blagoslov Crkve jer je od svoje izabranice bio stariji čak 21 godinu, a i prethodno je više puta ženjen. Po savetu svog protojereja Živojina Todorovića uputio je molbu i to lično njegovoj svetosti patrijarhu srpskom gospodinu Pavlu.

Iako su se tada zavetovali na večnu ljubav, tragedija ih je sprečila da dočekaju starost zajedno. Željko Ražnatović Arkan ubijen je 15. januara 2000. godine u hotelu Interkontinental u Beogradu.

Ovako je bilo na Veljkovoj momačkoj večeri! Ceca se popela na sto pa zapevala!


starstar, printscreen