Veljko Ražnatović i njegova izabranica Bogdana Rodić izgovoriće sudbonosno “da” 24. novembra u Hramu Svetog Save, a tim povodom organizovaće i veliku proslavu u jednom prestoničkom hotelu. Mnogi već ovo venčanje nazivaju “svadbom decenije” a skoro svakodnevno se pojavljuju novi detalji.

Tako je sad u javnost procurila informacija da su Veljko i Bogdana posetili sveštenika koji će ih venčati, a u pitanju je Cecin dugogodišnji duhovnik, vladika Stefan Šarić. Budući mladenci pre nekoliko dana posetili su ga zajedno sa svojim kumovima, piše Alo.

“Veljko i Bogdana su sa kumovima već bili kod njega na savetovanju, što je uobičajena praksa za sve mlade parove koji žele da se venčaju u crkvi. Objasnio im je detaljno kako će izgledati ceremonija venčanja, ali i kako treba da se ponašaju u crkvi”, rekao je izvor i dodao:

Kada se ceremonija crkvenog venčanja završi, vladika planira da održi poseban govor posvećen mladencima u kojem će im dati savet kako da sačuvaju svoju ljubav i veru u dobro.

NOVI PAPARAZZO donosi: Kako je Boba VARAO BRENU s manekenkama na jahti! Ivu i Karića JURI DUH POKOJNE MISICE! Tanji zabranili da rodi bebu! Ivana Krunić TEŠKO BOLESNA!


starstar