Mnoge je iznenadila vest da je bivša učesnica ”Zadruge 2” Dragana Mitar uplovila u vezu sa nekadašnjim dečkom pevačice Sandre Afrike, Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom. Kako se pisalo da je Dragana utehu nakon pakla sa još zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem pronašla u zagrljaju pevačicinog bivšeg kojem se dopala na prvi pogled i koji je obasipa znacima pažnje, kontaktirali smo bivšu zadrugarku.

Dragana nije želela da potvrdi da je u pitanju baš Mikiša, međutim ona ne krije da se neko pojavio u njenom životu, kao i da se oseća voljeno, a ono što je rekla za Pink.rs ukazuje da je u pitanju upravo menadžer i bivši dečko Sandre Afrike.

– Sve što bih mogla reći jeste da uživam u pažnji jednog muškarca i da se opet osećam voljeno. Imam i ja pravo na život, posebno nakon svega što sam preživela. Lepo ponašanje i pažnja su ono što mi trenutno prija. To je sve na temu ljubavi što mogu i želim da vam kažem – bila je zagonetna Dragana, a nije želela da otkrije da li je u pitanju upravo bivši dečko Sandre Afrike, Mikiša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Moskovljevic Mikisa (@aleksandarmoskovljevicmikisa) on

Siniša moli Draganu da povuče krivičnu prijavu, ONA NJEMU TRAŽI PARE!


scandal!printscreen