Zadrugari Raća Mitrović, Dražen Bakić, Bora Santana, Stefan Milošević i Bane Čolak su pomno slušali dok im je Sani Trik Fx pričao kako je počeo da se zabavlja, a posle i otpočeo zajednički život sa sadašnjom suprugom Natalijom.

On je otkrio da su zajedno išli u školu, ali i da mu nije bilo sve jedno kada je saznao da je Natalija trudna. Kako su godine prolazile, on je, prema njegovim rečima, stvorio sve ono što im je potrebno za ugodan život.

– Sećam se da me je zvala, a ja kada treniram, ne zanima me niko. Ona je tu obletala oko mene. Rekao sam joj da mi se sviđa. Nismo krenuli odjednom prisno. Raskinula je sa dečkom, a ja sam imao turneje sa Draganom Mirković – govorio je Sani, pa nastavio:

– Jednom sam je zvao uveče u tri, posle smo bili tri godine zajedno i ona ostane trudna. Ja sam se uplašio baš, nije mi bilo svejedno. Ništa nisam imao. Samo sam 24 godine imao i odjednom se sve promenilo jedne Nove godine, i ostala je da živi kod mene kući. Sad smo sve stvorili, uživamo – rekao je on.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

NOVI STAR! Strah u selu: ŠABANOV DUH se vratio, traži nestale pare! Dejanova ispovest: ISTINA o mojoj majci! Vladimir mora da ma SEKS sa njima! Filip Mijatov razotkriven!


starinstagram