Premijera video spota za pesmu “General bez činova” s novog albuma Tonija Cetinskog “Kao u snu” održaće se 14. aprila , a premijerno nove pesme publika će moći da čuje 26. i 27. aprila u Sava Centru.

Snimanje video spota za pesmu “General bez činova” održano je u Rovinju, u napuštenoj fabrici Obrada, a novi video spot potpisuje mladi rovinjski reditelj Paolo Gentilini.

Reditelj i majstor specijalnih efekata školovan u Pragu (Prague Film School), Londonu (Escape Studios) i Los Angeleseu (New York Film Academy), zadužen je za celokupni vizualni koncept novoga albuma “Kao u snu”.

“Bila je to sudbina da Paolo i ja počnemo da radimo zajedno! Obojica smo se vratili nedavno u Rovinj i htio sam nešto posebno i drukčije za svoji novi album, a Paolo je pravi majstor za to! Izuzetno mi je drago da je produkcija video ospota bila u mom rodnom kraju, te da su svi učesnici bili iz Rovinja i šire okoline!”, ističe Toni o saradnji s Paolom Gentilinijem.

O snimanju spota Gentilini kaže:

“‘Kao u snu’ je naziv albuma koji traži nešto posebno, čarobno i filmsko! To je upravo ono sto sam hteo da postignem za spot ‘General bez činova’ a da ne izgleda kao tipičan muzički video. Za potrebe snimanje spota napravili smo tri različita seta, posebne kostime, i adekvatnu masku kako bi se stvorila specifična atmosfera, koja je na trenutke pomalo mračna, a u suštini romantična i bajkovita.”

NOVI STAR! Drama: Kijin otac na samrti! MOLI JE ZA OPROŠTAJ! Jezivo: Zbog Miljane će se desiti UBISTVO! Otac se ODREKAO Nadežde zbog Mikija! Guru otkriva: Kako Novak može da se spase!


Starpaolo gentilini, promo