Kao bomba u domaćim medijima je odjeknula vest da je bivša učesnica ”Zadruge”, pevačica Nadežda Biljić u blagoslovenom stanju i da će, nakon pakla kroz koji je prošla, roditi dete Tomi Paniću.

Toma je od svoje majke saznao radosnu vest, budući da je imao zabranu prilaska pevačici nakon što je pre mesec dana fizički nasrnuo na nju, a sada kada je ta zabrana konačno istekla, maneken je pozvao pevačicu koja nosi njegovo dete.

Panić je za Pink.rs otkrio kako je protekao njihov prvi razgovor, kao i kada će se konačno videti kako bi razgovarali o prinovi i njihovom odnosu.

“Čuo sam se sa Nadeždom. Dogovorili smo se i kada ćemo se videti, a to će biti za nekoliko dana. Tada ćemo razgovaratim o svemu i doneti odluku kako ćemo odgajati bebu. Razgovor je tekao normalno, kao da se ništa nije desilo”, otkrio je Toma za Pink.rs i dodao:

“Srećan sam što ću postati tata, a sad kad sam se čuo sa Nadeždom, pao mi je kamen sa srca jer znam da je spremna da razgovaramo kao dvoje odraslih ljudi i zaboravimo na sve loše stvari”, rekao je Panić, a da li će nakon njihovog susreta pasti i pomirenje, ostaje da saznamo.

ZA TOMOM RASPISANA POTERNICA! Panić izašao iz SUDA, pa otkrio šta je razlog njegovog privođenja!


starinstagram, printscreen