Teodora i Anđelo kriju da su u vezi!

Teodora i Anđelo se svim silama trude da ubede javnost i medije da nisu zajedno. Međutim, Teodora, ako već želiš da se kriješ, onda nemoj da se pojavljuješ na javnim mestima sa dečkom.

NOVI STAR! Šok detalji tajne veze Ane i Karića: OVDE SU IMALI SE*S! Zilha UNIŠTILA Eda na sudu! ŠOK:Rada i Milan ponovo zajedno! Šabanovo nasledstvo NESTALO!

Zilha se razvela preko veze! Edo OSTAO BEZ SVEGA, ni decu neće moći da vidi!

STAR saznaje: Zašto Novak mora da ispiše sina iz škole! Jelena traži stručnu pomoć!

Star je uslikao golupčiće dok su ručali u jednom beogradskom restoranu, a zatim se nekud uputili Anđelovim kolima. Izgleda da maneken još uvek svojoj mami ne sme da prizna da voli Teodoru, pa umesto kod njega, par mora da se viđa ili kod nje u stanu ili po kafićima. A, čak se šuška i da je Teodori Džehverović menadžerka zabranila da priča o vezi, kako ne bi oterala obožavaoce od sebe!

Zbog čega se tačno kriju, saznaćemo svakako, ali istina je jedna, TeodoraDžehverović i Anđelo Ranković su u vezi! Slike govore više od hiljadu reči!

Podsećamo, Teodora i Anđelo su uplovili u vezu u prvoj sezoni rijaliti progama “Zadruga”. Nakon završetka rijalitija, navodno su raskinuli zbog pritiska porodice. Navodno njihove porodice nisu bile složne sa tim da njih dvoje budu u vezi. Međutim, ove paparaco fotke govore u prilog tome da su njih dvoje i dalje zajedno.


StarStar