Sanja Marinković će ove subote od 17 časova na TV Pink, u svojoj autorskoj emisiji “Magazin In” ugostiti pevačice Teodoru Džehverović, Anu Sević, Draganu Mirković i Lepu Lukić, glumice Suzanu Mančić i Suzanu Petričević, kao i glumca i trenera za lični razvoj Sinišu Ubovića.

Kako Siniša drži seminare o ličnom razvoju i radu na sebi, u emisiji je njegovo izlaganje rasplakalo Teodoru Džehverović.

“Pronašla sam se u ovome, ja sam to doživela i kao mala, iako i sada nemam neko životno iskustvo i nemam godine”, rekla je Teodora.

U ovonedeljnoj emisiji Sanja je sa gostima razgovarala o današnjim ženama, s obzirom na to da su kroz istoriju hvaljene taktičnost, odmerenost, lepota, pamet i suzdržanost srpskih gospođa i gospođica. Nekada su bile Milunka Savić, Milena Marić, kraljica Natalija ili Jovanka Broz, a Sanjine gošće će ove subote u “Magazinu In” pričati o tome ko su danas simboli hrabrih i mudrih žena, i šta nedostaje damama u Srbiji.

“Devojke nemaju dostojanstvo, nemaju samopoštovanje”, smatra Teodora, a Siniša je posavetovao sve žene.

“U svakoj ženi živi ona najsrećnija, samo je važno da joj dozvoli da izađe na površinu”, rekao je Ubović.

Dragana Mirković je zahvaljujući svojoj višedecenijskoj karijeri stekla veliku popularnost, ali i bogatstvo, međutim, kako sama kaže, to je nije promenilo i ostala je veoma prizemna.

“Ja živim u narodu, znači ja ne živim sa zlatnom kašičicom u ustima”, rekla je folk zvezda.

Ana Sević je po prvi put kod Sanje u emisiji progovorila o razvodu od Darka Lazića, sa kojim ima ćerku Lorenu.

“Rastali smo se, i prosto, sve je to život, ja sam to tako prihvatila”, objasnila je Ana kako se osećala kada je donela ovu veliku životnu odluku.

Suzana Mančić se nedavno udala za svog dugogodišnjeg partnera Simeona, a u “Magazinu In” je otkrila detalje sa venčanja.

“Sama sam vozila, sama sam se obukla, sama sam napravila frizuru, Teodora me je našminkala, a u gepeku je bio pas sa leptir mašnom”, rekla je Suzana.

Šta su još Sanjini gosti otkrili o sebi, saznaćete u emisiji “Magazin In” u subotu 8. septembra od 17 časova na TV Pink!

Teodora odlučila da raskrinka Anđela!


Starprintscreen