Životna priča Tare Simov i njene majke Miroslave preko noći pretvorila se u pakao koji je sve gori i gori.

Marija Kulić se vratila u Zadrugu sa malim Željkom! Čuva ga OVAJ MUŠKARAC – nema ni majke ni dadilje na vidiku!

Haris Džinović OTVORIO dušu! U svojoj kući sam ROB!

Šavija nikad PROVOKATIVNIJA! Vreli snimak ZAPALIO Instagram! (VIDEO)

Tara Simov je bila na korak do smrti!

I ne sluteći šta se dešava napolju, Tara svakodnevno u Zadruzi doziva majku u želji da se čuju a nesrećna žena kako zna i ume bori se da preživi. Miroslava bez obzira na teške uslove za medije iznosi pravu istinu o ćerki o kojoj se piše da je psihički bolesnik, te narkomanski zavisnik!

– Ta Tarina narkomanska koma o kojoj se toliko priča ima drugačiju pozadinu. Moju ćerku su napiloi drugi, a u piće su joj stavili opasne droge – započinje Mira i objašnjava:

– Da nije bilo te koja je, hvala Bogu, reagovala, moja Tara ne bidobila na vreme lekarsku pomoć i umrla bi. Tada se družila sa decom poznatih pevača i biznismena. Oni koji su joj to uradili su deca koja imaju toliko para da mogu sutra da plate da ubiju i nju i mene. Njena greška je što veruje ljudima i što se družila sa tom decom. Njihov bezobrazluk ide dotle da su je u polusvesnom stanju kada su je nadrogirali  tim opasnim opijatima dovezli do kuće, uneli je, pozvonili mi i pobegli. Dok sam ustala iz kreveta, njih nije bilo, a ja nisam znala šta ću sa njom, pa sam je polivala vodom dok nije došla Hitna pomoć. Tada je jedva ostala živa i od tada se ne druži sa tom decom koja su u grob htela da je oteraju! – završava potresnu priču Tarina majka Miroslava.