Tara Simov posvađala se sa Matejom Matijevićem, a čak su se i potukli.

Zadrugarka je rešila da uništi zajedničku sliku, a to je iznerviralo Mateju. Zadrugar je potom ustao iz kreveta i uništio poklone koje je dobila od svojih fanova.

NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin!

Rada Manojlović U STRAHU za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

Luni pozlilo posle SVAĐE sa Miljkovićem! Gagi je drži, ona POVRAĆA!

Taru je to dodatno razbesnelo, pa je izbila žestoka svađa između njih dvoje u spavaćoj sobi i garderoberu. Zatim su sa raspravom nastavili i u dnevnoj sobi. Tamo je Mateja bio toliko besan da je počeo da lomi sve pred sobom, pa čak i sliku Lune Đogani. Ana Korać je priskočila da ih razdvaja, a onda je uleteo u haos i David Dragojević. David je odvukao Taru iz sobe kako bi sprečio da dođe do još većeg haosa.

– To je od podrške i to ne možeš da diraš! To su ljudi koji mene podržavaju, a ne tebe! Dođi, dođi kod ološa! Seljačino seljačka. J*bem ja tebi u usta i mamu i tatu! Seljačino seljačka! – rekla je Tara koja je kasnije plakala i žalila se Davidu Dragojeviću.


StarYoutube Printscreen