Glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina čekaju svoje drugo dete, a već imaju dvogodišnju ćerkicu kojoj su dali ime Staša. Vest da stiže nova naslednica podelili su samo sa najbližim prijateljima.

U glumičinoj porodici svi su navikli na devojčice jer i Tamarina starija sestra Marija ima takođe ćerku.

Tamara i Petar su radosni zbog saznanja da će Staša dobiti sestru, kao i sama Staša koja uveliko bira ime. Samo članovima porodice su rekli da čekaju ćerku jer ne vole da pričaju o trudnoći u javnosti. Ona se dobro oseća i jedva čekaju leto kada će dobiti bebu – kaže izvor blizak bračnom paru Dragičević-Benčina.

https://www.instagram.com/p/BtB3OfdlF2E/?utm_source=ig_embed

Tamara i Petar ne vole da pričaju o svom privatnom životu ni ličnoj sreći, a tako je bilo i ovoga puta, kada nisu želeli da komentarišu vesti o prinovi.

“To je vaše saznanje, ja vam to nisam rekao. Ne volim da govorim o privatnim stvarima i sada me izvinite jer sam na probi”, rekao je Petar Benčina, a piše Blic.

Neko koga je najviše obradovalo saznanje da će u dom glumačkog para za nekoliko meseci stići još jedna devojčica je Tamarin brat i kolega, mladi glumac Miodrag Dragičević.

https://www.instagram.com/p/BjwrGZBF3Pv/

“Ja sam pre za devojčice, slatke male kao Staša. Mada, ako bude dečak, biće prelepo i sve će nas usrećiti dolazak bebe, samo da sve bude u redu”, rekao je Miodrag.

“Tamara Dragičević iako je u drugom tromesečju trudnoće, odlično podnosi sve što drugo stanje nosi sa sobom i nije previše razmažena trudnica. Ona snima, radi u pozorištu, pa čak i putuje sa glumačkim trupama po regionu na ranije zakazana gostovanja. Tamara je odlično raspoložena, a neke starije i iskusnije koleginice su se iznenadile kad su čule da nosi devojčicu jer su bile ubeđene da nosi dečaka zato što izgleda blistavo i sveže”, kaže jedna od Tamarinih najbližih koleginica.

NOVI STAR! Strašno: ALEKS IŠLA KOD VRAČARE, nosila Davidove dlake da mu NAPRAVI SMRT! Zola u strahu: MILJANA preti ubistvom! DRAMA: Gagi U BOLNICI ZBOG LUNE! TAJNA pesma o Šabanu SVE OTKRIVA!


starinstagram