Šaban Šaulić, koji je poginuo u nedelju rano ujutru u Nemačkoj, kao da je predosetio kraj jer je samo tri meseca pre smrti odlučio da sastavi testament, kojim je svu svoju imovinu, vrednu nekoliko miliona evra, ostavio je supruzi, deci i unucima.

Kako kažu neki od najbližih Šabanovih prijatelja, kralj narodne muzike svoju poslednju volju izdiktirao porodičnom advokatu, koji je i sastavio testament.

– Šaban je u poslednje vreme bio prilično uznemiren, kao da je predosetio da će se nešto strašno dogoditi. Jednog jutra se probudio i zamolio Gocu da pozove porodičnog advokata. Rekao joj je da se već izvesno vreme ne oseća najbolje i da želi da sastavi testament. Ona mu je rekla da ne preteruje i da za to ima vremena, ali na kraju je, pošto je bio uporan, učinila kako je želeo – rekao je izvor, a piše Srpski telegraf.

On dodaje da je testament sačinjen u njihovoj porodičnoj kući.

– Testament je sačinjen u njihovoj porodičnoj kući, u Gocinom prisustvu. U njemu je izričito naveo da supruzi ostavlja vilu vrednu milion evra, u kojoj ima doživotno pravo uživanja, nakon čega je nasleđuju deca i unuci. Pored toga, kuću u Krčedinu ostavio je unucima, dok je tri stana u Beogradu raspodelio na troje dece: Mihajla, Ildu i Sanelu. Navodi se da je Šaban u testamentu striktno naveo da kuća na Dedinju i imanje u Krčedinu ne mogu da budu prodati, dok deca sa stanovima mogu da rade šta žele. Pored nepokretne imovine, Šaulić je ovlastio suprugu da raspolaže ušteđevinom na računima otvorenim na njegovo ime. Prema tvrdnjama prijatelja porodice, na tim računima ima najmanje 500.000 evra i taj novac pripašće Gordani Šaulić – navodi izvor.

OVO JE UMRLICA ŠABANA ŠAULIĆA! Evo gde će kralj narodne muzike biti sahranjen: Porodica nije objavila JEDNU VAŽNU INFORMACIJU (FOTO)


starprintscreen