Stanovnik Bele kuće, Miki Đuričić danas slavi 42. rođendan, a tim povodom jutros su ga iznenadili cimeri iz rijaliti programa “Zadruga 2”. U toku je nedeljni zadatak u okviru kog su ukućani podeljeni u dva plemena, na kauboje i indijance.

Miki je vrač plemena indijanaca koji su odigrali ples u dvorištu povodom njegovog rođendana. Međutim, tu nije kraj rođendanskim iznenađenjima. Kao i uvek, Veliki šef će organizovati žurku ovim povodom, a Đuričića očekuje zanimljiva poslastica.

Naime, u Belu kuću biće uneta velika torta koja je dizajnirana skroz u skladu sa Mikijevim aktulenim ljubavnim statusom, ali i sa trenutnim nedeljnim zadatkom. Na torti je postavljena Mikijeva figurica, koji sedi maskiran u velikog vrača, dok su oko njega figurice Suzane Perović i Nadežde Biljić koje su maskirane u kaubojke, pleme u kom se sada nalaze.

Miki je tokom prve sezone “Zaduge” redovno imao intimne odnose sa Nadeždom Biljić sa kojom je kraće vreme bio u ljubavnoj vezi. Nakon toga uplovio je u veoma zanimljiv odnos sa Suzanom Perović, za koju ističe da mu je samo dobra drugarica, iako su se nekoliko puta ljubili pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima.

Đuričić, Biljićeva i Perovićeva trenutno su učesnici “Zadruge 2”, a kako će njih tvoje reagovati kaka budu ugledali ovu Mikijevu rođendansku tortu, ostaje nam da vidimo.

VERIDBA NA POMOLU: Miki Đuričić i Suzana Perović PLANIRAJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT kad izađu napolje! Na ovo mesto NE IDU!


starstar, printscreen