Nakon što je Novak Đoković ponovo zauzeo tron na ATP listi, teniser u narednih mesec dana planira putovanje s porodicom, međutim, mali problem predstavlja mali Stefan koji u Monte Karlu pohađa vrtić u kom se deca polako uvode u nastavu! Međutim, Jelena je donela odluku da zbog porodičnih putovanja Stefan mesec dana odsustvuje iz vrtića, te je preko Instagrama poželela da se konsultuje sa drugim roditeljima kako da sama podučava sina dok je odsutan sa nastave. I dok su joj mnogi rado davali savete, bilo je i onih koji su je osudili!

“PAPARAZZO LOV” EKSKLUZIVNO OTKRIVA: Sloba se uselio sa novom devojkom, a ova pevačica ima novog, 15 godina mlađeg dečka!

Mile Kitić šokirao priznanjem: “Marti i meni varanje dođe kao ventil!” Pa isplivala tajna o vanbračnom detetu!

Miljković zabio Luni nož u leđa! Isplivao njegov tajni plan – upletena i Iva!

– Stefi će sledećeg meseca biti dosta na putu sa nama, pa neće ići redovno u školu… Zato sam tražila pomoć nekih tutora i učiteljica da bih se pripremila kako da nastavimo da radimo sa njim – napisala je Jelena koju nisu nimalo uznemirili negativni komentari da je detetu mesto u školi, a ne po avionima i hotelima širom sveta. Sa time se slaže i Jelenina svekrva Dijana koja, kako otkriva naš izvor, smatra da je Stefan još mali i da ne bi smeo da odsustvuje jer će vrlo brzo izgubiti radne navike.

View this post on Instagram

💪🏼

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

– Dijana se nikad ne meša u Jelenine i Noletove odluke, ali voli da im da svoje savete. Kada se povela priča oko Stefanovog odsustva iz vrtića na koji se navikao, ona je rekla da to nije dobro i da dete od malih nogu mora da nauči kada je vreme za učenje, a kada za igru i druženje. S njom se složio i Srđan, međutim, Jelena se informisala i pripremila, pa će tokom putovanja ona raditi sa sinom sve ono što bi on za to vreme učio u vrtiću – objasnio je naš izvor, a kako se još šuška, Jelena čak razmatra i opciju nesvakidašnjeg obrazovanja u prirodi koje pohađa sin Elene Karić.