Stefan Živojinović i Nadica Ademov bili su u ljubavnoj vezi oko tri meseca, ali su raskinuli, jer je navodno Aleksandra Prijović uticala na to. Međutim, nakon rastanka, Stefan i Nadica nisu ostali u dobrim odnosima, naprotiv, izbegavali su se u širokom luku. Kako STAR saznaje, prošlog četvrtka došlo je do pomirenja! Naime, njih dvoje sreli su se na svadbi kod kolega Gorane i Marka Gačića, gde su slučajno ili namerno bili smešteni za isti sto.

“Nadica je pokušavala da stupi u kontakt sa Stefanom nakon raskida, ali to joj nije polazilo za rukom, jer je on kulirao i njene poruke i pozive. Nakon godinu dana, oni su se prvi put sreli prošlog četvrtka. Stefan je došao na svadbu sa Viktorom, a Nadica se pojavila posle dva sata. Nju je ispred restorana sačekao Uroš Živković koji je uveo u salu i smestio za sto gde je sedeo sa Stefanom. Nadica se pozdravila sa svima i Stefanu je pružila ruku…”

ŠTA SE DALJE DEŠAVALO I KAKO JE DOŠLO DO POMIRENJA, SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE VEĆ U PRODAJI.

NOVI STAR! Ispovest Novakove majke: Istina o RAZVODU I PREVARAMA! Otkrivamo: Zašto Sloba i Kija nisu imali seks! Jovana skida crnu magiju kod vračare!


StarStar