Dalila Mujić i Dejan Dragojević su nakon završetka rijalitija otišli u Crnu Goru na more da se odmore, ali i provedu.

Dane su provodili na plaži, dok su noći bile rezervisane za klubove. Međutim, kako smo saznali, odmor im je preseo zbog Dalilinog bivšeg dečka, koji se našao u isto vreme kada i oni u Budvi i potukao se sa Dragojevićem.

Izvor blizak Dejanu i Dalili nam kaže da je u pitanju njen momak iz srednje škole, sa kojim nije imala kontakt godinama, pa joj nije joj jasno zašto je napravio problem.

Jedno veče izašli su u noćni klub, Dalila se baš skockala. Mnogi su joj dobacivali, a Deki se pravio da ne čuje jer nije bilo ništa bezobrazno, niti vulgrano. Provodili su se do zore, a kada su krenuli ka apartmanu, prišao im je jedan mladić i počeo da viče na Dalilu: Što se praviš blesava ti? Sad me ne znaš, a? Nekad sam ti bio dobar, ali ti si sad poznata riba, pa nas iz prošlosti ne znaš! Dejan je zbunjeno gledao u njega, dok se Dalila samo nasmejala. Zatim je taj dečko krenuo ka Dalili i uhvatio je za ruku, Dejan je skočio i počela je tuča. Bio je mnogo besan! Ljudi koji su prolazili, prišli su da ih razdvoje, dok se Dalila drala: Ubićeš ga, bebo, pusti budalu…”

ŠTA SE DALJE DEŠAVALO SAZNAJTE U NOVOM STARU KOJI JE VEĆ U PRODAJI!


StarStar