Kraljica narodne muzike Lepa Lukić i u 78. godini živi punim plućima. Između ostalog, pevačica otkriva zašto se javno uključila u program jedne televizije kako bi podržala Daru Bubamaru i njen prvi solistički koncert u “Areni”.

“Dara je počela sa mnom kad je imala samo 13 godina. Doveli su je da otvori program u Somboru gde sam imala koncert. Bila sam iznenađena kad sam je videla, ko neko žgepče malo, ali me je oduševila kada je zapevala. Drago mi je što je napredovala u karijeri. Kad god se sretnemo, izljubimo se, mnogo je volim. Uvek je korektna prema meni. Imamo istog frizera, Kapriša, pa se i tamo srećemo. Htela sam da joj pružim podršku i zato sam javno rekla da hoću da dođem na njen koncert.”

Koliko vam se Dara promenila?

“Izgradila je svoj imidž, sada je mnogo popularna i postala je prava ribetina. Ona je seksi riba i šta god da uradi ili obuče, njoj to nekako stoji. Radi na sebi i ume sve da nosi.”

Šta ćete ako se zbog toga Seka Aleksić naljuti na vas?

“Ako budem slobodna, ja ću i kod Seke da odem na koncert. Nisam pakosna na mlade. Poštujem svakog ko je deset godina na estradi. Volim ja i kako Seka peva. Ako me pozove, vrlo rado ću i kod nje da odem, ali neću da joj se namećem. A ako se naljuti što sam podržala Daru, nema problema. Ko zna, možda će Seka da pozove neke druge koleginice sa kojima je počinjala karijeru. Ja jesam kraljica, ali neću da idem nepozvana.”

Šta mislite o toj njihovoj svađi oko koncerta?

“Možda nije trebalo tako tesno sa datumima da zakažu koncerte, nije to dobro. Ali nadam se da nijedna od njih dve to nije namerno uradila, jer je tim gestom i samoj sebi napravila problem. Škodi to i jednoj i drugoj. Nije u redu, ali ko god vredi, to mu neće zasmetati jer će prodati karte. E sad, videćemo ko će kako da prođe. Zaratile su, ali šta je tu je.”

Jeste li čuli da Zorica Brunclik hoće da se vrati u “Zvezde Granda” i otera Viki Miljković?

“Nisam čula za tu svađu, ja se nikada ne bih tukla zbog toga. Ne treba meni da sada pravim karijeru, pa da pravim gluposti i svađam se sa koleginicama da bi se pisalo i pričalo o meni. Kakav mi je to prestiž da budem u žiriju Granda. Ma to je njihova stvar. Ja Zoricu mnogo volim i neću da se petljam u to. Ne znam da li to liči na nju da se spušta na taj nivo, sa mnom se nikad nije svađala. Liči mi na finu ženu i dobru pevačicu i ona je u žiriju najjača. Samo nije dovoljno što ona želi da se vrati, mora i Saša Popović da je pozove. Zorica je potrebna za žiri jer je zanimljiva dok komentariše. Znam da me ceni, bila mi je i gost na koncertu, ne mogu ništa loše za nju da kažem.”

Jel tačno da ste odbili poziv Saše Popovića da budete deo žirija “Zvezda Granda”?

“Kada je u pitanju sedenje, mogu da sedim više nego mnoge mlade pevačice. Međutim, meni je problem to što nekoliko puta godišnje moram da idem u Kanadu zbog boravka, da se javljam tamo u policiju. Zbog toga bih odsustvovala, a to ne bi bilo to. To je jedini razlog zašto mene nema u žiriju.”

Koji tekst u novinama vas je mnogo povredio?

“Iskreno, meni je najbitnije da nijedne novine nisu pisale da ja ne znam da pevam, dok su drugi to doživeli. Ja se uvek odazovem, ne volim da izmišljaju, a ako pridodaju nešto, nema veze. Pisalo se dosta o mom ljubavnom životu. Sada mi to ne smeta jer sam u godinama, nekad sam se mnogo nervirala.”

Jeste li čuli da svi zbijaju šale što je Snežana Đurišić našla ginekologa?

“Pa ne može ni Đurišićka da bude sama ceo život. Evo ovim putem joj javno čestitam. Ona je ožalila muža onako kako treba, i sad ne može sama, mlada je, zašto ne bi imala nekoga. A to što je kao svi osuđuju, pa što i oni ne nađu ginekologa. Neko ima frizera, neko običnog čoveka. Zezaju se svi, jer im je krivo što je našla dečka, pa još i ginekolog. Svi bi hteli da nađe nekog lelemudana. Deluje mi da je fin čovek, ne bi ona bila sa njim da je ne razume. Zaljubila se u poznim godinama, što da ne! Nije sve u seksu koji može da ima svaki dan i svaku noć. Bitno je naći srodnu dušu. Podržavam njenu vezu sa ginekologom sto posto.”

Svi su šokirani što Milutin Mrkonjić hoće da se sahrani pored žene Daše, a ne pored Ane Bekute?

“Neću da se petljam u to gde će i sa kim Mrka da se sahranjuje. Kada neko umre, više i nije bitno gde će da se sahrani. On voli Bekutu i uz nju je, a gde će da se sahrani kad umre, koga je briga. Ja mislim da Mrka poštuje svoju ženu, ona ga razume da se zaljubio u Anu i prešla je preko te njegove prevare. Onda je možda nekako i korektno sa njegove strane ako želi da sa ženom bar u grobu leži.”

Jeste li čuli novi album Lepe Brene?

“Nisam čula, sad sam se tek vratila iz Kanade. Brena je za poštovanje jer je preko 30 godina na estradi. A iskrena da budem, ona je uvek imala lepe pesme. Zato jedva čekam da čujem šta je to novo snimila.”

Kad ste prvi put videli Brenu, jeste li očekivali da će imati tako bogatu i dugu karijeru?

“Od samog početka je bila zanimljiva, čak i kada je bila nepoznata. Nisam očekivala ovakvu karijeru od nje, jer nisam ni znala da li će joj neko ponuditi pesmu da snimi. Znam samo da se pričalo o njoj i da je uvek bila gužva na Tašu kada je pevala. Ali kada je počela da snima pesme, odmah se videlo da će napraviti nešto.”

Jel vam se Brena nekad zahvalila što ste je podržali kada je počinjala?

“Ma šta ima da mi se zahvaljuje. Ona je to radila na drugi način. Zvala me je da budem njen gost tri meseca kada je imala koncerte po Švajcarskoj, Nemačkoj…”

Da li vas je tada dobro plaćala?

“Nije me plaćala ona, nego njen menadžer Raka Marić. Dobro su plaćali, zato sam i prihvatila taj poziv.”

Izgledate fenomenalno godinama. Da li ste imali neku estetsku intervenciju?

“Kod mene je sve genetika. Moje koleginice sve idu na botoks i zatezanje, a mene niko da pita što ja ne idem. One imaju potrebu ili vole da idu pod nož. A ja imam veliko ogledalo kod kuće i lepo se vidim kako izgledam. Da imam devijaciju, nosinu do Čačka ili uši klempave, sigurno bih to operisala.”

Suzana Mančić i Ana Bekuta su uradile orošavanje vagine, šta mislite o tome?

“Ja sam čula da se operišu po licu, zadnjici i grudima, a da ušivaju i vaginu, to nisam još čula. Šta će im to, ko će da proverava da li su to uradile ili ne. Možda je to hit u svetu, pa su i one videle i uradile. Ne liči mi to na Bekutu, ali ako je to uradila, glupo je što je to pričala javno na televiziji. Ja tu stvar ne orošavam, nego se plaknem samo vodom i šta mi fali. Bože me sačuvaj! Daju im tamo da im brljaju i po tim intimnim stvarima u tim godinama.”

Lepa Lukić umalo umrla! Doživela veliku dramu!


StarStar