Miljana Kulić je pre učešća u rijalitiju ”Zadruga” bila poznata po tome što je uhodila pevače, a izgleda da ni Marko Marković nije bolji. Informacija koja je osvanula je da je pre ”Zadruge 2” Marko u stopu pratio atraktivnu pevačicu Aleksandru Mladenović.

Marko se sprijateljio sa Aleksandrom, da bi zatim počeo da je muva, što mu je bila karta da upozna mnoge poznate ličnosti. Izvor blizak pevačici koji je upućen u sve što se dogodilo odlučio je da otkrije celu istinu.

– Marko je na setu zaista u početku bio disciplinovan i krajnje profesionalan. Da je lep, to niko ne može da ospori, ali je i veoma isfoliran i nabeđen, pravi kompleksaš. Aleksandra to nije primećivala jer joj je bilo bitno samo da spot odrade kako treba. Međutim, nakon što se posao završio, Marko je počeo da muva Aleksandru – ispričao je dobro obavešten izvor za Alo i dodao:

– Želeo je da je prati na nastupima i na nekim proslavama ne bi li upoznao još neku javnu ličnost. Bukvalno je hteo da preko Mladenovićke i navodne veze sa njom izađe iz anonimnosti. Kada je Aleksandra to shvatila, odmah mu je stavila do znanja da nije u redu to što radi i da ne želi više da se viđaju – zaključuje izvor.

Da li će ova informacija poljuljati Stanijino mišljenje o momku Marku, ostaje da saznamo.

PROCURILA PRIVATNA PREPISKA! Marko slao Staniji VRUĆE poruke! (FOTO)


starstar, instagram