Jedna od naših najpoznatijih jutjuberki sa preko sedamsto hiljada pratilaca – Jana Dačović – pored domaće, privukla je pažnju svetske modne digitalne scene.

Naime, ova veoma popularna dvadesetgodišnjakinja, koja je od nedavno potpisala ugovor sa srpskom modnom agencijom Models Inc, izabrana je za prvu nacionalnu digitalnu Elite Model Look pobednicu. Budući da su njeni vlogovi o svakodnevnom životu tinejdžera ocenjeni kao originalni i kreativni, velika je verovatnoća da će ova megapopularna devojka ući u sam vrh takmičenja najboljih jutjuberki sveta.

Presrećna sam što sam od strane Elite Model Look-a izabrana za prvu nacionalnu digitalnu pobednicu. Ovo je zaista ogroman uspeh za mene i potvrda da moj vlogerski rad zaista vredi. Ovaj posao je za mene zahteva brojna odricanja, ali sa druge strane nudi veliku radost i svakodnevno ga radim sa velikom ljubavlju. U budućnosti ću se potruditi da moj Youtube kanal bude još maštovitiji i zabavniji za moje pratioce – izjavila je Jana Dačović.

Iz iste modne agencije Models Inc, još jedna Srpkinja, a već svetski poznata – Antonina Petković – među ozbiljnom konkurencijom top modela izabrana je da bude naslovno lice na novom parfemu modnog brenda Paco Rabanna. Mlada Čačanka, svojom harizmom osvojila je velike simpatije ovog čuvenog španskog modnog mogula, koji je bez puno predomišljanja angažovao Antoninu za promotivno lice svoje modne imperije.

Velika je čast sarađivati sa najvećim modnim imenima, kao što je Paco Rabann. Uživam u poslu kojim se bavim, a moram da istaknem da veliku zahvalnost dugujem mojoj matičnoj agenciji Models Inc koja me je plasirala u sam vrh svetske modne scene. Polako ostvarujem sve svoje snove i poslovne planove. Zato pozivam mladiće i devojke iz naše lepe zemlje da iskoriste šansu i da se prijave i dođu na veliki kasting za Elite Model Look za 2019.godinu, koje će se održati 9. juna u beogradskom hotelu „Envoj“ od 13 do 15 časova – poručila je Antonina.


starstar