Kao što je i najavljivano, Đani je priredio najveću osmomartovsku žurku u istoriji, okupivši 20.000 ljudi u Štark areni i priredivši im spektakl za nezaborav!

Folk zvezda je uz ovacije dočekan u najvećoj dvorani na Balkanu zapevavši pesmu “Nema me” uz pratnju Endžija Mavrića i orkestra, podigavši već od prvih taktova publiku na noge i trenutno dovevši atmosferu do usijanja.

“Dobro veče, familijo! Dobro mi došli. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju i odmah na početku želeo bih da svim damama čestitam 8. mart”, rekao je Đani koga je sve vreme pored bine podržavala supruga Slađa, bez koje, kako je priznao, ne bi bilo ni njegove uspešne karijere ni koncerta u Areni.

Folk pevaču podršku su pružali i članovi porodice kao i organizatori koncerta “Kamarad produkcija” i “ Princip group” koji su organizaciono i produkciono pomerili granice na ovim prostorima.
Dobro raspoloženje nisu skrivali ni Djanijevi gosti, Seka Aleksić, Jana, Andreana Čekić i Pedja Medenica koji su svojim hitovima pomogli Djaniju da njegov koncert ostane upamćen kao spektakl koji će i u godinama koje slede biti teško nadmašen.

ZBOG SVOG POROKA IZGUBIO JE KUĆU! Đani pokušava da vrati ono što je imao!


starpromo