Nakon teškog životnog perioda koji je sada iza njega, Ivan Marinković ušao je u rijaliti “Parovi2, a u intervjuu za STAR odgovara na prozivke bivše supruge Goce Tržan i objašnjava da li plaća alimentaciju za ćerku Lenu. Osvrnuo se i na ljubavnu vezu sa učesnicom Meom za koju kaže da je nikada ne bi oženio!

Zbog čega si ponovo ušao u rijaliti, jel ti trebaju pare ili je nešto drugo u pitanju?

“Volim rijaliti i mislim da se dobro snalazim. Ljudi su me dosta osuđivali, pa želim sebe da pokažem u pravom svetlu. Pored toga, ušao sam i da zaradim novac, jer ovo smatram poslom kao bilo koji drugi, u kom možeš biti svoj, a opet i da lepo zaradiš jer život je mnogo skup.”

Započeo si ljubavnu vezu sa Meom. Zašto ti je baš ona zapala za oko?

“Ona je specifična devojka. Drugačija u svakom smislu od ostalih devojaka, ne samo u rijalitiju, nego inače u Srbiji. Samim tim što je drugačija, naš odnos je drugačiji i poseban.”

Kažu da si ušao u vezu da bi do kraja ostao u rijalitiju?

“Nisam, nemam taktiku. Ja sam takav kakav sam, ona mi se desila, lepo nam je i dok traje, traje. Ja igram kao solo igrač!”

Da li bi je oženio?

“Nikako! Ne vidim je kao svoju suprugu, jer ja ne planiram nikada više da se ženim, jedan brak je bio i previše za mene!”

Da li ti se pored Mee dopada još neka ukućanka?

“Jedino Teodora, ali ne verujem da bih mogao da budem sa njom. Ona je previše u krimi vodama, a to mi se ne sviđa!”

Teodora je uslikana sa Rašom, mužem tvoje bivše Goce Tržan. Da li si je pitao o tome?

“Jesam. Rekla mi je da je sve to bio njihov dogovor i marketing. Toliko o tome koliko ni Goca, ni Raša ne vole medijsku pažnju. Prodaju se za jednu fotografiju. Meni je to baš bezveze i ljigavo.”

Goca je rekla da šest godina nisi platio alimentaciju i da može da te otera u zatvor zbog toga.

“Nije istina, postoje dokazi da sam plaćao alimentaciju kad god sam imao novca, uplaćivao sam na gomili, jer nisam imao mesečno da platim. Sud o tome odlučuje, pa pošto platim kada imam, sud me ne osuđuje na zatvorsku kaznu, već se dogovorimo da u nekom roku platim kada imam, jer sud zna moju situaciju, kao i to da mi ne vraća hipoteku, pa se sve to uzima u obzir.”

Jel istina da ćerku Lenu nisi video godinu dana?

“Još jedna laž! Lena je bila kod mene par dana pre mog ulaska u vilu. Nisam je video oko šest meseci, pošto sam bio u lošem stanju i nisam želeo da me vidi kada mi je teško, jer znam da bi bila jako tužna zbog mene.”

Rekao si na poligrafu da si Gocu uhvatio u prevari, kako se to desilo?

“Ja sam sumnjao, a uhvatili su je novinari. Tada su se moje sumnje obistinile, jer sam duži period znao da ima nekog. Njega nisam lično poznavao, ali znam da su bili zajedno u Škotskoj i tamo su započeli vezu. Kada su se vratili, nastavili su vezu i u Beogradu, ali kada su provaljeni, on se povukao zbog medija, jer nije želeo da ga rastrgnu novinari.”

Kakav je tvoj odnos sa Gocom?

“Nemamo nikakav odnos, niti želim bilo kakav odnos sa njom. Ona je majka mog deteta i to je to!”

Priča se da duguješ puno para i da si zato pobegao u rijaliti?

“Čuj pobegao… Imam neke dugove, ali to nije veliki novac. Nije mi prvi put da dugujem, stoga ću i da vratim te pare, a nadam se da će i meni vratiti oni koji mi duguju!”

Rekao si da si se lečio od alkoholizma, a sada si opet počeo da piješ?

“Pijem da, ali ni blizu kao pre! I to je moja stvar, ne polažem račune nikome! Istina je da sam obećao pokojnoj majci da neću da se alkoholišem i tog obećanja se držim.”

A šta je sa kockanjem, planiraš li i dalje da se kockaš?

“Ja se ne kockam, igram kladionicu. Neću prestati, zašto bih?! Kad imam novca, uplatim tiket, kad nemam, onda nemam. Ne igram rulet, ne provodim noći u kazinu, niti gubim ogromne svote novca za nekoliko minuta kao neki. Ja sedim u kladionici, pijem kafu i uživam u fudbalu.”

Čime planiraš da se baviš nakon rijalitija?

“Da nastavim da živim, da još malo sredim svoj život i da se pronađem u nekom poslu, videću u kom i šta će mi se ponuditi. Prošle godine u ovo vreme počeo je strašan period u mom životu kojim se ne ponosim. Ali sada je sve to iza mene, poslednja četiri meseca je sve krenulo nabolje i nadam se da će se tako i nastaviti.”

Ko te najviše nervira u vili?

“Zorica Dukić! Nadmena je, prepotentna, umišlja da je zvezda, a u stvari je iskompleksirana i vuče traume iz detinjstva, kao i Tin koji je mali i nevaspitan, takođe sa tarumama. Zato samo i psuje i vređa, nije imao ko da ga vaspita!”

Ivan priznao za novi STAR: Bio sam težak alkoholičar! Jedva sam se spasao


Sanja ArsićStar