Sanja Marinković će ove subote od 17 časova u svojoj autorksoj emisiji “Magazin In” ugostiti pevačice Kaju Ostojić i Nadu Obrić, voditeljke Snežanu Dakić, Dušicu Jakovljević i Tijanu Čurović, ali i modnu blogerku i kreatorku Lili Mitrović.

Na samom početku, Snežana nije mogla, a da ne kaže svoj stav o tome što danas sve više devojaka sebe nazivaju modnim blogerkama.

“Izvinjavam se tvojoj gošći, ali ja sam toliko protiv toga da se devojke zavaravaju da je blogerka neko zanimanje i da će zarađivati od toga”, rekla je Snežana Lili, a onda je pitala:

“Reci mi molim te kako se u Srbiji dođe do milion pratilaca? Koga to interesuje?”

Umesti Lili, na ovo pitanje odgovor je dala sama voditeljka.

“Da li misliš da bi u ‘Magazin In’ došao neko ko je kupio pratioce? Teško”, stala je Sanja u blogerkinu odbranu.

Lili je rekla da je završila dva fakulteta, a Nadu je zanimalo da li neki od tih fakulteta ima veze sa njenim sadašnjim blogerskim zanimanjem.

“Vi imate dva fakulteta. Da li je bar jedan od ta dva fakulteta neki blogerski?”, pitala je Nada i nasmejala sve u studiju.

Kada je Lili odgovorila da nijedan od dva fakulteta koji je završila nije blogerski, Snežana je ponovo morala da kaže svoje mišljenje.

“U ime nas koji smo završili ozbiljne škole i ozbiljne godine uložili u karijeru, moram da kažem, blogerka nije zanimanje, tačka”, rekla je Snežana koja ima veliko iskustvo kada je moda u pitanju…

NOVI STAR! Ovo KRIJU Luna i Anabela: Kako joj je CECA POMAGALA i šta je sve činila! ŠOK: Suzana zakazala OPERACIJU za Popovića! Darko VARAO ženu sa Anom Korać! Političar naredio: Soraja mora da NESTANE!


Starprintscreen