Pevač Sloba Radanović zainteresovan je da kupi stan u srpskoj prestonici, a ovih dana, verovali ili ne, razgleda luksuzni dupleks ni manje ni više nego u istoj zgradi u kojoj godinama unazad stanuje pevačica Anabela Atijas, majka njegove bivše Lune Đogani!

Uprkos tome što je po završetku prve sezone “Zadruge”, kada je i pukla njegova ljubav s Lunom, stavio tačku na svaku komunikaciju s Anabelom sa kojom se, doduše, mesecima prepucavao putem medija i društvenih mreža, mladi pevač će joj, po svemu sudeći, uskoro postati prvi komšija, piše Pink.

Pevač je bacio oko na nekretninu na Košutnjaku i to baš u zgradi u kojoj stan poseduje Bukva. Ukoliko zaista bude odrešio kesu i kupio stan, od nesuđene tašte odvajaće ga samo drugi ulaz!

– On već godinama u Beogradu živi kao podstanar, muka mu je više da plaća kiriju, traži stan, seli se iz jednog u drugi deo grada, pa je rešio da se konačno skući, kad je već trenutno u mogućnosti. Sloba mesecima unazad traži veliki, prostrani stan koji bi zadovoljio sve njegove kriterijume, a sada je takav, izgleda, konačno našao, i to tik do Anabele – počinje priču za Pink.rs dobro obavešteni izvor blizak Radanoviću i dodaje:

 

– Iskreno, svima nam je bilo malo čudno što je zapeo da stan kupi baš tu, ali dobro… I on nam je sam rekao da se ne opterećuje što će mu prva komšinica biti Anabela, da ga to ne interesuje, da nema problem s tim, već da mu je važno da stan bude po njegovoj meri i da mu cena odgovara – objašnjava izvor.

Stan koji Sloba razmišlja da kupi jeste dupleks s prelepim pogledom na Košutnjak, prostire se čak na 160 kvadratnih metara, a vrednost nekretnine procenjuje se na oko 250.000 evra. Ostaje da vidimo da li će Sloba zaista uskoro odrešiti kesu, ali i kako će Anabela reagovati kada bude saznala ko će joj se doseliti u komšiluk.

SLOBA RADANOVIĆ BI SE POMIRIO SA KIJOM KOCKAR?! “MI SE TU NIŠTA NE PITAMO”


starstar, instagram, printscreen