Marko Đedović je sinoć u razgovoru sa Jovanom Tomić Matorom i Zoricom Marković otkrio da je Siniša Kulić navodno zlostavljao Miljanu Kulić.

Letos je odjeknula vest kao bomba u medijima da je Miljana prijavila svog oca Sinišu za zlostavljanje. Iako je Kulićeva prvenstveno stala iza svojih reči, kasnije ih je negirala, a Siniša je za ovu situaciju optužio tadašnju dadilju njegovog unuka Željka.

NOVI SVET OTKRIVA! CECINOJ ĆERKI ZABILI NOŽ U LEĐA! ANASTASIJA U SUZAMA! ANABELA: “LUNA OPET NA JAKIM LEKOVIMA PRED ZADRUGU!” MILICI DOJAVILI DA JE PETAR VARA! ZILHA ISPRIČALA SVE EDOVE PREVARE! ANI KORAĆ SE SMUČIO DAVID!

Ovo je krila do sada! Indiri dužni 26.000 evra, Popović SPREČIO karambol!

Star saznaje! Džehva napala Anđela: Budi muško i priznaj majci da voliš Teodoru!

– Letos, kad je trebalo da idu Marija i Siniša idu na more, posvađali su se. Zove ona (Miljana) mene, Marija ti se pokupi i ode na more sama. Miljana me zove i kaže: “Siniša nas maltretira. Deset godina nas maltretira. Zlostavlja psihički i fizički. Pred Željkom je urlao, opet je doživeo fras“. Ja sve snimam i kažem joj da ode u policiju i da ga prijavi. Ona uzme Željka, povede ga, i Klaru, sve sam ja to organizovao. Pozira ispred policije, imam sve slikano. Pretio je Zoli pištoljem… Pričao kako će da j*be Bosu zg*za – ispričao je Marko.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:


StarYoutube Printscreen