Severina Kojić u bračnoj krizi?

Pevačica Severina Kojić i Igor Kojić u braku su već nekoliko godina, a o njihovom odnosu konstantno se spekuliše u javnosti. Stalno se navodilo da je njihov brak u krizi, a sada su se ponovo pojavile iste spekulacije.

Naime, kako se navodi, Severina je na svom Instagram nalogu, iz opisa, uklonila Igorovo prezime Kojić, te ostavila samo svoje ime. Ovim su počele spekulacije da je njihov brak zapao u krizu, međutim, ono što je već godinama konstanta jeste da Severina i dalje prati samo svog supruga na ovoj društvenoj mreži, kao i on nju.

Nakon burnog života i surove borbe Sinan Sakić dobija svoj spomenik!

Maja Marinković imala tajnu aferu sa Rastom! Saznala Ana pa nastao haos!

Miljković zabio Luni nož u leđa! Isplivao njegov tajni plan – upletena i Iva!

Kako upućeni tvrde, Kebina snajka pojavila se nedavno na dodeli nagrada na jednoj televiziji bez prisustva supruga, što je navelo prisutne da pomisle da na relaciji Seve – mali Keba nešto nije u redu, a dodatne sumnje pevačica je izazvala nekoliko sati kasnije kada je sa društvenih mreža skinula prezime Kojić.

– Seve je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gde je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: “Nije pošao sa mnom”. Ona nije želela da odgovara na pitanja vezana za svog venčanog supruga, što je sve začudilo. Sve vreme je uživala u društvu dece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni pomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negde, provodili bi vreme na telefonu, što sada nije bio slučaj – govori izvor koji se zatekao na licu mesta za “Republiku”.

Kako dalje izvor navodi, Severina Kojić se nakon primljene nagrade nije zadržavala u studiju, nego je odmah napustila zgradu televizije, a Igor nije došao po nju. Samo par sati kasnije sa Severininog Instagram i Fejsbuk profila nestalo je prezime Kojić.

O čemu se ovde radi i zašto se Severina odlučila na ovaj korak ostaje da vidimo.


StarStar, Instagram