Saška Karan nikad nije bila agresivnija i spremnija da se potuče kao što je to sada slučaj u “Zadruzi”! I dok ona divlja, njena majka Anđelka koja živi u Vukovaru i ima 82 godine, to mnogo teško podnosi i sve to utiče na njeno loše zdravstveno stanje! STAR je stupio u kontakt sa Saškinom majkom koja je očajna što joj ćera priređuje, kako kaže, te strašne stvari!

“Ja sam bolesna žena, sama sam ovde u Vukovaru. Mogu da spremim za sebe, da pojedem i počistim, ali ne mogu nešto mnogo ni ja! Na Sašku sam smrtno ljuta jer mi nije rekla da ide u rijaliti, nisam ni znala. Kad sam upalila televizor, videla sam da je tamo. Šta da vam kažem?! Bolesna sam i ne mogu da gledam kako se svađa tamo i tuče! Ja je takvu ne poznajem. Ne sviđa mi se to što se svađa, nije to ona, ne znam šta će joj to!”, rekla je Anđelka Karan i dodala:

“Sad nema ko da brine o meni jer sam sama ovde, a Saška je tamo! Na moju sreću, imam divnu unuku Milju i zeta Acu koji se trude da mi baš ništa ne fali. Tu su oni kad mi nešto treba”.

ŠTA JOŠ OTKRIVA MAJKA PEVAČICE SAZNAJTE U STARU KOJI JE VEĆ U PRODAJI!

NOVI STAR! Rat u porodici: Majka Prijovićke NAPALA Brenu: Moja ćerka nije vaša krpa! ŠOK tajna: Alen Azarić izlečio TUMOR velikoj folk zvezdi! Zoranova devojka bila drugarica sa Jelenom!


StarStar