Nova uzbudljiva epizoda emisije “Ami G Show” i aktuelni gosti očekuju vas i ovog utorka od 22 časa na TV Pink. U prvom delu emisije, Ognjen Amidžić će ugostiti Darka Lazića, Tanju Savić, Saru Reljić i Milana Vasića, dok u drugom delu emisije u studio stiže jedna sasvim drugačija ekipa – Sara Jovanović, Branko Kljajić poznatiji kao Fox, Filip Arsenijević Surreal i Bojana Vunturišević.

Nakon teške saobraćajne nezgode, Darko Lazić je uz tim lekara i rehabilitaciju uspeo da se gotovo poptuno oporavi, a kako bi se zahvalio publici koja mu je pružala podršku tokom lečenja, objavio je pesmu “Majko”, koja za dve nedelje ima više od 7.000.000 pregleda na Jutjubu. Zbog čega je za spot odabrao kadrove u kojima je prikazana saobraćajna nezgoda, kako sa ove vremenske distance gleda na nemili događaj i kako se sa verenicom Marinom priprema za dolazak sina, saznaćete u emisiji “Ami G Show”.

Iako je napravila poprilično veliku pauzu u karijeri, čini se da je Tanja Savić odlučila da se, ovog puta za stalno, vrati na estradu. Nakon uspešnih saradnji sa reperima Rimskim i Koronom i pesmama koje su osvojile klubove i publiku, Tanja je pripremila velika iznenađenja. Mada je pre samo sedam dana objavila pesmu “Za ljubav nisi”, pevačica će sutra objaviti novu numeru “Hitna pomoć”, a televizijska premijera vas očekuje upravo u emisiji “Ami G Show”. Da li je zadovoljna reakcijom publike na nove pesme i da li je došla u Srbiju na neodređeno ili planira povratak u Australiju, Tanja će otkriti kod Ognjena.

Bivša učesnica “Zadruge” i Pinkova zvezda Sara Reljić nastavlja da vredno radi i gradi svoju karijeru – tako je pre šest dana objavila novu pesmu “Ubijaš me”, koja je oduševila njene obožavaoce. Osim o poslovnim oduhvatima, Sara će se osvrnuti i na privatan život – da li ima istine u glasinama da je započela vezu sa učesnikom druge “Zadruge” Vladimirom Tomovićem, Sara otkriva već sutra uveče u emisiji “Ami G Show”.

Za dobru zabavu u studiju i mnogo smeha biće zadužen jedan od naših najpopularnijih glumaca, Milan Vasić. Pored toga, on će govoriti o predstavama u kojima publika širom Srbije i regiona može da ga gleda.

Drugi deo emisije rezervisan je za aktuelne nove izvođače na javnoj sceni – Sara Jo, Fox i Surreal govoriće o novim projektima, popularnosti koju su doživeli i zajedničkom nastupu na predstojećem prestoničkom fesivalu “Ulaz”, dok će Bojana Vunturišević, nekadašnja pevačica benda “Svi na pod”, predstaviti nove pesme. Osim toga, Bojana će govoriti o saradnji sa Natašom Bekvalac, kojoj je napisala tekst za pesmu “Mala plava” koja je postala veliki hit, a šta sledeće planira sa novosadskom Barbikom, saznaćete u emisiji “Ami G Show”.

Ne propustite veče ekskluziva i sjajnu ekipu u emisiji “Ami G Show” u utorak 18. juna od 22 časa samo na TV Pink!

Sara Reljić otkrila zašto ne želi da nosi garderobu iz Luninog butika (video)


starprintscreen