U domaćim medijima odjenula je vest da je učesnik ”Zadruge 3” Vladimir Tomović mesecima u tajnoj vezi sa bivšom zadrugarkom, zgodnom pevačicom Sarom Reljić. Spekuliše se da su njih dvoje od jula u ljubavnoj romansi, ali da su odlučili da to kriju od svoh dok Tomović ne izađe iz rijalitija, kao i da je Sara bila u Crnoj Gori gde je upoznala Tomovićevu porodicu.

Navodi se da je i Sara upoznala Vladimira sa svojom majkom Indirom i bratom Filipom, koji je inače, Tomovićev cimer u Beloj kući. Kako bismo sve ove navode proverili, kontaktirali smo Reljićevu.

Sara ističe da nije u tajnoj vezi sa Tomovićem i otkriva kako je izgledao njihov poslednji susret.

– Ne znam odakle to za Tomovića i kako su uspeli da nas spoje, mogu samo reći da to nije istina i da je suludo uopšte pričati o tome. Zamolila bih sve da me više ne spajaju sa njim. Mogu da ti kažem da smo se prvi i poslednji put videli na snimanju emisije ”Amidži šou” pre godinu dana i da se od tada nismo videli, čuli smo se s vremena na vreme, i to je to. Izjavila sam mu i saučešće kad mu je preminuo otac… Tada smo se čuli – rekla je Sara za Pink.rs.

Sara Reljić pobesnela zbog Janjuševe izjave: KAČI SE ZA MENE ZBOG PARA!


starinstagram, printscreen