Gordana Šaulić, udovica kralja narodne muzike, spakovala je kofere i napustila je Dedinje!

Idućeg meseca navršiće se tačno godinu dana od smrtilegendarnog pevača Šabana Šaulića, koji je nastradao u Nemačkoj, posle nastupa. Njegova udovica Gordana i dalje se teško nosi s teškim gubitkom, a skoro godinu dana posle muževljeve smrti rešila je da spakuje kofere i iseli se iz kuće u kojoj je živela s njim, saznaje Pink.rs.

Goca je promenila prebivalište, a nekadašnji porodični dom na Dedinju odlučila je da izdaje.

Goca i Šaban su tu uglavnom bili sami, deca su im dolazila, ali svako od njih ima svoje kuće i stanove. Kada je Šaban nastradao, Goci je sve to teško palo, a na sve to i samački život u onolikoj kući koja je za nju jednu stvarno prevelika i bespotrebna. Zbog toga je skoro rešila da se iseli potraži novi, manji dom – objašnjava dobro obavešteni izvor i dodaje da je kuća već izdata, ali da se u nju još uvek niko nije uselio, u šta smo se i sami uverili.

U domu gde su nekada živeli Šaulići sve je tiho i mirno – vrata su zaključana, sve roletne spuštene, a više nema ni Šabanove umrlice, koja je mesecima unazad bila istaknuta na kapiji.

Inače, ova kuća u elitnom delu Beograda prostire se na više od 600 kvadratnih metara, a za njenu kupovinu i renoviranje utrošeno je blizu milion evra.


starstar