Šaban je bio budan i spreman i jako mu se žurilo kući!

Kralj narodne muzike preminuo je pre godinu dana u nedelju u 6.50 ujutru posle teške saobraćajne nesreće u Nemačkoj gde je imao nastup u subotu uveče! Šaban se nalazio u kolima sa kumom Slobodanom Bobijem Stojadinovićem i muzičarem Mirsadom Kerićem koji je bio za volanom kada se u njih zakucao drugi auto kojim je upravljao pijani Nemac bez vozačke dozvole.

U ekskluzivnoj priči za Star, Šabanov kum Bobi, koji je kobnog jutra sedeo iza mesta suvozača, kralj narodne muzike kao da je predosetio ovu tragediju. Kako kaže njegov kum, pevač se ponašao vrlo čudno, kao nikada ranije.

Pričali smo o našim ljudima koji umru u Nemačkoj, a ne u Srbiji

– Do pola četiri ujutro smo imali nastup u klubu. Onda smo se dogovorili da pošto imamo avion rano ujutru, legnemo i malo odspavamo i da ga budim u 6.15. Kada sam ustao posle kratkog spavanja Šaban je već bio budan i spreman, lupao mi je na vrata. I pitam ga: Pa zašto žuriš? A on mi kaže: Pa hajde, molim te, brzo, zašto kasniš? Ajde idemo! Malo mi je čudno bilo zašto me požuruje. Imali smo još tri sata do poletanja aviona. Krenuli smo, bio je malo nervozan i tu mi je zamerio što ga nisam probudio tri
minuta ranije. Pazite, tri minuta, nisam mogao da verujem. Dok smo putovali, pričali smo o našim ljudima koji ovde dobiju penziju i umru ovde u Nemačkoj a ne u Srbiji.  Sedeo sam pozadi, a ispred mene je sedeo Šaban – priča Šabanov kum za Star i nastavlja:

– Iza Mirsada je bio njegov sintisajzer, kažu da je od njega dobio težak udarac u glavu. Od siline, kompletan gepek nam je nabio skroz napred – priseća se Šaulićev kum Bobi tragičnog jutra.

Luna Đogani ima novog dečka! Konačno srećna u ljubavi sa biznismenom iz Makedonije!

Rada Manojlović jurila drugaricu NOŽEM! Otkriveni šok detalji!

Teodora Bjelica ZAVELA Miloša Bikovića! Prelazak u glumačku profesiju pun pogodak!

– I u subotu dok je pevao, gledao je svako malo na sat, jedno pet puta. Kao da je negde jurio i žurio, kao da ga je neka nesreća vukla!”, kaže Šabanov kum koji je zadobio prelome rebara i vilice. On dodaje da ga je nakon nesreće Goca zvala nekoliko puta i da je od njega saznala za nesreću.

– Goca je zvala 50 puta, moj i Šabanov telefon je zvonio sve vreme. Javio sam se, pita me Gde si, što tako pričaš. Kažem joj da sam malo povređen, a da Šaban nije pored mene, i onda je nastao haos.

Zvonko Grujić, menadžer nastradalog pevača, takođe tvrdi za Star da je Šabana neka viša sila terala da što pre krene ka Beogradu, što ranije nije bio slučaj.

– Imali su taj jutarnji let. Bobi je imao let u 9 za Beč, a Šaban u 10.30,  ali je on žarko želeo da stigne kući što pre, kao da je predosetio da se nešto strašno sprema. Nije se žalio da ga bilo šta boli ili muči, samo mu se mnogo žurilo – objašnjava menadžer.


STARSTAR