Soraja Vučelić proslavila je 33. rođendan na glamuroznoj žurki u Beču, gde je okupila najbolje prijatelje, a slavljenica je dobila skupoceni poklon od anonimnog udvarača.

Naime, samo nekoliko sati pred glamuroznu proslavu rođendana, Soraja je dobila skupoceni dijamantski sat poznate marke čija je vrednost 65.000 evra.

– Soraja je dugo planirala rođendansku žurku i želela je da ugosti sve svoje prijatelje, a za proslavu je odabrala jedan od najluksuznijih restorana u austrijskoj prestonici. Dugo je do detalja planirala rođendansku žurku i nije žalila novac kada je trebalo da ugosti svoje prijatelje, koji su uoči proslave već počeli od da stižu u austrijsku prestonicu – rekao je sagovornik Pinka.

Danima pred proslavu Vučelićeva je dobijala poklone od svojih prijatelja. Međutim, jedan gest posebno ju je oduševio.

– Soraja je odsela u jednom od najskupljih i najluksuznijih hotela u Beču, a tu ju je, na dan proslave rođendana, sačekalo iznenađenje. U jednom trenutku, pozvali su Soraju s recepcije i rekli joj da siđe jer je stigao poklon za nju – ispričao je izvor i dodao:

– Sačekao ju je ogroman buket ruža i kutija u kojoj je bio sat. Reč je o najnovijem modelu dijamantskog sata marke ,,roleks”, čija je vrednost 65.000 evra. Vučelićeva ga je dobila od bogatog udvarača koji je već dugo zaljubljen u nju, a reč je o biznismenu koji živi u Americi. Osim poklona, Soraja je od njega dobila i čestitku za rođendan u kojoj je stajalo: ,,Dijamanti za najlepši dijamant”, što ju je ostavilo bez teksta – kaže izvor i dodaje:

– Soraja se ljubazno pohvalila na poklonu, a kao znak za-hvalnosti, sat je nosila i na žu-rki. Inače, taj biznismen je toliko zalju-bljen u Soraju da ju je već dugo obasipa skupim pokloni-ma, ali ona još nije spremna da uplovi u vezu s njim – ispričao je izvor.

SORAJA U VEZI SA NARKO BOSOM? Vođu klana upoznala je u Moskvi, a evo gde se tajno sastaju i kako je sve RASKRINKANO


starinstagram