Dragana Mitar je u subotu uveče je napustila “Zadrugu”.

Posle napuštanja rijalitija, ona se u studiju rasplakala budući da nije znala da li će po nju doći suprug Siniša Dragutinović, koji joj se nije javljao na telefon. Siniša je na kraju ipak došao po nju, ali dva dana nakon ove drame, usledeo je novi šok.

Juče uopšte nismo proveli dan zajedno, sinoć smo se isvađali, posvađali žestoko, naš Joca se od vike probudio… Tako da ja ću da stavljam tačku na ovaj moj bračni odnos. Definitivno, ja ću da se razvedem – kao iz topa priznala je Dragana za Pink.rs, koja je ostala u šoku zbog svega onoga što ju je zateklo po izlasku iz rijalitija.

Kad sam ja ušla u “Zadrugu”, to je sve bilo turbulentno. Onda je on došao u januaru i sve je bilo super, i ja izlazim sada i zatiče me haos – to su neke stvari preko kojih ja sada više neću da prelazim i iskreno da vam kažem, baš me briga šta će da radi u svom životu. Konkretno, vidim da je putovao, da se provodio… Bolje da je na vreme podneo zahtev za razvod braka, onda bih i ja znala na čemu sam, mogla bih u “Zadruzi” da se zezam, a ovako mi neke stvari nisu bile dozvoljene. Tu sam videla da je opet hteo da me urniše, da bih sad, kad sam izašla, videla da on vodi neki svoj život. Njemu odgovara da se mi ne razvodimo, da se to tako vuče, da živimo moderno, ali ja ne mogu ljudima da objasnim njegov način života. Ja bih na to da stavim tačku i da okrenem konačno novi list – odlučna je Dragana.

Ipak, još uvek nije otišla iz njihovog porodičnog doma.

Nisam se iselila, tu sam, ali se bukvalno ne viđamo. Definitivno, od naših zajedničkih odnosa više neće biti ništa, isključivo ćemo biti u OK komunikaciji i kontaktu radi deteta, ništa više – najavljuje bivša zadrugarka i dodaje:

On kaže da novinari lažu, ali znajući njega, znam da je to istina sto posto! Samo mi nije bila jasna njegova igra – nastavio je po starom, a u januaru mi je rekao da ćemo da pričamo kad izađemo, umesto da smo se odmah razveli i da budem slobodna. On je opet želeo da vlada nada mnom i da manipuliše! E, sad ću ja da promenim list – objašnjava Dragana. Ona će do kraja nedelje zvanično podneti zahtev za razvod.

Treba mi još par dana da dođem sebi, da vidim šta ću, kako ću, a onda ću podneti zahtev za razvod braka. To će biti sporazumni razvod, najbolje je da se raziđemo i da svako krene svojim putem – kaže Dragana za Pink.rs.

.


starstar