Filip Đukić više nije mogao da ćuti, pa se, misleći da ga kamere ne snimaju, poverio svom drugu Mlađi da on i Iva Grgurić igraju igru i obmanjuju naciju!

Rada Manojlović U STRAHU za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

Luni pozlilo posle SVAĐE sa Miljkovićem! Gagi je drži, ona POVRAĆA!

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Iva Grgurić obmanjuje sve?

Naime, dok se u Beloj kući dešavala svađa između Lune i Jelene Pešić, Filip je bio ubeđen da niko neće čuti, te je rekao Mlađi da će dobiti velike pare jer sa Ivom glumi da je zaljubljen!

– Neću da se pecam i svađam sa ljudima, to radi Iva, ja neću, jer njoj odgovara da bude žrtva, ovo što ima sa mnom ona je htela da ima sa Stefanom, ali nije mogla da mu iskreno kaže. Mi imamo dogovor, ako uđe u finale kao što hoće, ona će meni dati nešto para od honorara. Ja nisam ovde ušao za klikere, a i dobra je riba, nije mi teško sa njom! – izjavio je Filip, dok je Mlađa bio u šoku šta čuje!

Inače, Filipov drug Džoni kaže za STAR da smatra da se on ipak zaljubio u Ivu, ali da zbog dogovora koji ima sa njom neće to da prizna.

– Jasno je da oni igraju neku igru, vidi se to, a i ko ne poznaje Filipa dobro, gledao je Zadrugu gde je on bio sa Marija Anom, pa on je ljubomoran kao pas. I sad je njemu kao okej da ga Iva forta, ma dajte. Neka ga, nek se igra, ako će tako da zaradi dodatno, još bolje. Samo mislim da se on ipak zagrejao malo više za Ivu, ali to ne sme da joj pokaže kako ne bi manipulisala kao što ume. Bolje da sedi i bude miran, da igraju igru i ćao đaci! Pa, jasno je da oni neće da budu u vezi napolju, ona je rekla kako jedva čeka da vidi tablu Zagreb i da je nema više. Što i razumem, šta će ovde, njeni fanovi i jesu iz Hrvatske, ovde je niko ne voli, opasan je folirant. Samo da se Fića ne izglupira i da izdrži ovako hladne glave do kraja. Ne znam koliko mu je obećala para, možda misli da će biti prva, pa da dele tu nagradu, ne znam – kaže nam Filipov drug.


StarStar