Pevačica Radmila Rada Manojlović godinama živi u Beogradu kao podstanar, iako ima novca da kupi nekretninu.

Međutim, Rada je godinama svaki dinar ulagala u kuću u Ćeterežu, gde je, prema navodima, izgradila vilu. Sada, konačno, odlučila je da se skući i u prestonici.

Razgledala je stanove po Beogradu. Prvo su joj se dopali stanovi na Vračaru i Crvenom krstu, ali na nagovor kolega, odlučila se za nekretninu u Beogradu na vodi.

Rada je konačno poslušala savet kako članova porodice, tako i kolega, ali i Harisa da je vreme da se skući. Svi razumeju to što ona ulaže u pesme, spotove i u kuću u selu, ali joj to neće uštedeti novac koji daje svakog meseca za rentu. Saradnici su uspeli da je ubede da joj fanovi neće zameriti ako ne snimi jedan spot i neće zbog toga manje voleti njenu pesmu, a to će rešiti njeno stambeno pitanje. Razmišljala je gde da kupi stan, gledala je na nekoliko lokacija, prioritet joj je bio Vračar. Međutim, kada su joj kolege predložile da pogleda stanove Beograda na vodi, Radi se svideo kompleks, a posebno jedan stan koji je komforan i sunčan. Dugo je vagala i odlučila da ga kapariše – kaže izvor blizak pevačici.

Kako se navodi, stan se nalazi odmah do jednog od tri stana koje je kupila Viki Miljković, pa će ubuduće biti komšinice. Radin stan ima oko 60 kvadrata.

Tačno je da sam razgledala nekoliko stanova. Ne bih još da pričam o kupovini da se ne bi nešto izjalovilo. Svidelo mi se nekoliko stanova, a posebno jedan. Čim se uselim, obavestiću vas – rekla je Rada.


StarStar