Iako važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na estradnom nebu Srbije, Rada Manojlović ipak nije potpuno zadovoljna svojim fizičkim izgledom.

Ona je navela da je već uradila male korekcije na svom licu, ali da ni u čemu nije preterivala i da će nastaviti tako.

“Stavljala sam botoks na lice. Ostavila sam samo mimične bore. To sam morala da uradim jer se čitavog života samo kezim i cerekam kao budala (smeh), pa su mi se stvorile bore oko usana i na čelu. Činile su me starijom i nisam bila zadovoljna izgledom. E, sad, i da hoću da se mrštim i kreveljim, neću moći zbog botoksa”, rekla je pevačica za Alo.

View this post on Instagram

♠️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Rada je priznala da joj se nekoliko puta javljala želja da koriguje svoje grudi i nos, ali da je ipak od toga odustala.

“Razmišljala sam dugo o tome da uradim i grudi i nos, ali sam odustala. Dosta vremena provodim na Instagramu i gledajući sve te savršene žene, zaključila sam da su iste, prazne, dosadne… Nemaju foru, nemaju ništa po čemu bi se izdvojile u masi. Sve što je savršeno dosadno je”, navela je Manojlovićeva i dodala:

https://www.instagram.com/p/Bpwl7D6F6Hf/?utm_source=ig_embed

“Frizura mi se ne sviđa. Iako mi mnogi kažu da mi lepo stoji, meni nedostaje moja duga kosa. Nisam želela da se šišam. Frizer me ubedio i rekao mi da će samo krajeve malo skratiti, a kad sam videla koliko je odsekao, dobro mi nije bilo. Snaga jedne žene je u kosi i ja sada užasno zavidim svim ženama koje imaju dužu kosu od mene”, zaključila je Rada kroz osmeh.

Rada Manjlović kupuje stan u Beogradu, a ONA će joj biti prva komšinica!


starstar