Maja Marinković ušla je u konflikt sa Anom Korać i izjavila da zna mnoge pikanterije o njoj, kao i da za sve ima dokaze.

Rada Manojlović U STRAHU za oca! Pokušava da ga spase od NAJGOREG!

Luni pozlilo posle SVAĐE sa Miljkovićem! Gagi je drži, ona POVRAĆA!

Milica Todorović OSTAVILA Strugara! Anđelo ŠUTNUO Teodoru!

Taki zna sve o njoj!

Kako je navela, Koraćeva je kao maloletna zavodila momke u jednom striptiz baru na Zvezdari, a o svemu tome zna i njen tata Taki, koji nam je detaljno ispričao o čemu je reč!

– Sve ja njih znam, znam ko su, šta su i čime se bave, ja sam čovek iz noćnog života, a Maja zna sve o njima pored mene. I ona ništa nije slagala… Anu Korać zaista zovu kauboj, jer ima krive noge – započinje Taki i dodaje:

– Znam je kad je došla sa koferom iz Ivanjice, seljančica, pogubljena bila, debela, ma kakvi, ne liči ona sad na sebe. Promenila je lični opis! Vozila je plavi suzuki džip i dolazila je u striptiz bar na Zvezdari, koji se zvao Sirena! Ona se, bre, družila sa pokojnom gazdaricom Đinom, a pravi se da ne zna ko je ta osoba, a i te kako zna. Ja sam nju tamo
viđao i zato se ona plaši mene, zna šta sve znam o njoj. Bila je dete kad je došla, imala je 17 godina, a ta Đina oko 50. Nije Ana bila striptizeta, nije radila tu, samo se družila sa tom ženom što je držala striptiz bar,
a Ana je preko dana, sa tom Đinom išla na ručkove, druženja neka, da ne pričam mnogo, znate na šta mislim – priča Taki i dodaje:

– Ana kaže da je Maja njen fan, kako ne, seljanka jedna, prošle godine Maja koja nije ni bila poznata oduvala ih u finalu. David sve zna, ali i on mlakonja, šta će… Sedi, ćuti, kako mu kaže ona, on tako radi… Ana se nakon Zadruge 2 sa svima pozdravila, samo je mene preskočila, ne sme, jer zna da se znamo! – kaže Majin tata koji je uznemiren i na
lekovima za smirenje zbog konflikta Tare i njegove ćerke!

– Pijem lekove jer nikom nije svejedno da mu neko čupa i bije dete. Ta Tara, ja ne znam, ona je takav manipulator, takav šljam… Pa ona se seče ono veče kako bi bila u centru pažnje, daleko bilo na šta su sve spremni. Meni se duša kidala kada sam gledao kako krvari, bez obzira na sve, ona je nečije dete. Sve treba Maja da ispriča, o svakom zna sve, pa dosta su se te kurveštije lepile na nju, i preko njene kičme se prale.

Taki kaže i da očekuje poziv sa ćerkom kako bi joj dao dozvolu da ispriča sve što o zna o svim zadrugarima!

– Jedva čekam da joj dam zeleno svetlo da o svima sve kaže! I o Kariću i o Zorici Marković koju ja mnogo dobro znam, ja sam u njenoj kafani radio kao obezbeđenje! Sve može Maja da ih pokopa!