Na predlog Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola, sa kojim čeka dete, pristao je na poligrafsko ispitivanje, čije su rezultate sinoć mogli da vide zadrugari, ali i gledaoci u emisiji “Trenutak istine sa Zolom”. Svi su saznali za njegove laži, a zbog toga je u Beloj kući nastala opšta pometnja i ozbiljna rasprava.

Javnost je propratila sve ono što je Zola izjavljivao i samim tim mogla da donese zaključak o tome da li je on zaslužio da ostane pored Miljane ili ne, a ni cimeri nisu ostali ravnodušni kada su shvatili da je Lazar priznao da pored Miljane ne vidi budućnost i da je slagao za novac koji je navodno tražio zbog žene njegovog prijatelja koja je navodno bolesna, što se ispostavilo kao laž.

Marija Kulić je do kraja ostala dosledna svojim tvrdnjama da Zola nije za nju, a novinari Pinka su odmah kontaktirali Sinišu Kulića, Miljaninog oca, koji je bez dlake na jeziku otkrio šta posle svega misli o njemu.

“Šta da kažem, katastrofa! Sve to što je sinoć bilo, ja sam to već i znao. On je jedan klasični prevarant, što se i dokazalo… Glava me boli, jedva pričam koliko sam se iznervirao što se Miljana nervira i skače joj pritisak bespotrebno. On je jedna marioneta kojom upravljaju svi živi samo da bi izvukao neku korist, što je i radio. Prezirem ga zbog toga što se prema Miljani ophodio tako kako se ophodio, što je lagao, inače ja protiv njega lično nemam ništa. Zola je poročan lik i to je neizlečivo”, rekao je Siniša za Pink.rs.

Svima je poznato da je Miljana neplanirano ostala u drugom stanju sa njim i za to saznala tek kada je ušla u “Zadrugu 3”, a njen otac tvrdi da ona ne treba da rodi dete i za to naveo dobro poznate razloge.

“Apsolutno se slažem za kiretažu, iako znam da je to veliki greh. To sa njim joj ništa ne treba, neće on nikad dokazati svoju iskrenost, jer je već pokazao ko je i šta je. Pa, nije ona jedina koja je odlučila da to uradi! Detetu treba otac, on to ne može da bude, nije za to sposoban. Ni to što hoće da pristane da Miljani da honorar nema nikakvo značenje, zato što ona nije glupa. Njoj njegove pare ne trebaju, ona samo hoće da ga navuče da prizna neke stvari, mislim da nema šanse da se to dogodi”, rekao je Siniša.

Zadrugari bili šokirani kad je Zola otkrio šta je tražio svom ocu KOJI GA JE NAPUSTIO!


starstar, printscreen