Ova noć je bila veoma burna i napeta za Zerinu Hećo i Baneta Čolaka koji su je proveli u žestokoj svađi. Zerina je izričita da želi da ostavi svog dečka, a on nije želeo da prihvati.

Zbog ovoga je Miki Đurić porazgovarao sa Banetom i posavetovao ga da je najbolje da njih dvoje raskinu, a potom ga iskritikovao.

“Jesi li normalan, bre, nemoj ucenjivati ženu. Raskini sa devojkom… Ti nisi normalan dečko, ti si bolesnik”, rekao je Miki Banetu.

Zerina je zbog svađe sa Banetom doživela nervni slom, pa je iz sveg glasa urlala i prepričavala prisutnim zadrugarima njihovu raspravu.

“Hoće da se seče. Ja mu kažem da iskulira pet dana da se odvoji od mene, on odmah priča da će da se ubije i da se seče. Ja više ovo ne mogu da trpim. Ja imam dete o kome moram da razmišljam, ne mogu ovako da se ponašam”, pričala je kroz suze Zerina.

“Družiću se malo više sa ljudim, želim da spasim nas. Odvojićemo se na nekoliko dana, ali ne u smislu da odeš iz mog kreveta… Ja hoću, ali je meni mnogo teško da ja ne budem kraj tebe. Ja neću tražiti od tebe ni da me grliš ni da me ljubiš, samo nemoj da odeš od mene. To što ti nećeš da spavaš sa mnom meni je najstrašnije”, rekao je Bane.

Nakon ove svađe Bane i Zerina su se ponovo sastali u krevetu na Čolakovo insistiranje. Ona je teška srca ostala, a Bane joj je stavio glavu u krilo, i time je sprečio da ode.

 

View this post on Instagram

 

Šokantno ponašanje! Bane Čolak UDARAO GLAVOM O ZID PA PRETIO ZERINI! #zadrugatv #zadruga #banecolak #zerina

A post shared by S T A R Serbia (@star_magazin) on

Bane je prestravljen, strahuje da će se u Zadruzi pojaviti muškarac koji će mu PREOTETI ZERINU! (VIDEO)


StarStar