Pevačica Suzana Perović i pčelar iz Kupinova Miki Đuričić sinoć su definitivno stavili tačku na svoju emotivnu vezu! Oni nikako nisu mogli da izglade mnogobrojne nesporazume, zbog kojih su tokom emisije “Pretres nedelje sa Milanom” otpočeli stravičnu svađu koja se umalo završila fizičkim obračunom!

Naime, nakon bujice ružnih reči i uvreda koje su jedno drugom izgovorili, Suzana je gađala Mikija, a potom na njega nasrnula. Pripadnici obezbeđenja su ih sve vreme razdvajali, kako ne bi došlo do još žešćeg sukoba, a Suzana je posle incidenta završila u zatvoru.

Posle turbulentnih dešavanja u “Zadruzi”, koje su sinoć pratili milioni gledalaca, novinari Pinka pozvali su Suzaninog supruga Vladimira Perovića i pitali ga na koji način on gleda na sve ono što se dešava u rijalitiju. Međutim, po svemu sudeći – Vladimira više uopšte ne zanima šta njegova supruga s Mikijem Đuričićem radi u “Zadruzi”. Njihove sinoćnje svađe, kako kaže, nije ispratio.

“Ja sam ozbiljan čovek, ja ne gledam takve stvari. Ja se ne bavim time, nit’ to gledam, nit’ me interesuje”, besno je izustio Perović, nakon čega je spustio slušalicu.

Deo Suzanine sinoćnje svađe sa Mikijem pogledajte u nastavku:

VERIDBA NA POMOLU: Miki Đuričić i Suzana Perović PLANIRAJU ZAJEDNIČKI ŽIVOT kad izađu napolje! Na ovo mesto NE IDU!


starprintscreen