U domaćim medijima juče se pojavila vest da je pevaču Miroslavu Iliću pozlilo nakon koncerta koji je pre dva dana održao u centru “Sava”. Kako se navodi, on je počeo da se guši kada je sišao sa bine.

– U trenutku je prebledeo i požalio se da mu je loše. Delovalo je kao da će se srušiti, ali srećom, jedan dečko iz organizacije je pritrčao i doneo mu vodu. Miroslav se malo osvežio, a potom su ga smestili na stolicu u bekstejdžu, gde ga je čekala supruga Gordana. Ona se baš uplašila kad ga je videla takvog. Međutim, u roku od deset minuta Miroslavu je bilo bolje, došao je sebi. Rekao je da mu nije ništa, da se samo preforsirao i da je bilo zagušljivo jer je dvorana bila prepuna i bilo je baš toplo – kaže izvor Pinka koji se zatekao na koncertu.

Prema njegovim rečima, Ilić je pred kraj koncerta osećao slabost i napetost, ali je uspeo da održi nastup do kraja kao pravi profesionalac.

Pevač se sada i oglasio povodom ovih navoda.

– Dobro se osećam. Sve je u najboljem redu – kratko je rekao pevač, te nije hteo da detaljiše celu situaciju.

NOVI STAR! Suzana preti razvodom, Saša otkriva sve pevačice koje je overio! Majka se odriče Vlade: Nećemo Draganu pornićarku! Boba hoće snajku iz Titela da gaje živinu! Marija Kulić ima ljubavnika!


starprintscreen